Hoi, ik ben Charlotte.

Furmom van Dominicaans straathondje Bean, kombucha-lover & persoonlijke groei junkie.

Als Lichaamspositiviteitscoach help ik volslanke vrouwen te stralen, zich mooi en goed in hun vel te voelen, los van het cijfer op de weegschaal. Dit door hun mindset te veranderen en zelfvertrouwen te boosten.

Hating our bodies is something that we learn,
and it sure as hell is something that we can unlearn.

- Megan Jayne Crabbe

Het "Goed In Je Vel" Model

Ben jij er klaar mee om jezelf dik en niet mooi te voelen?
Heb je er genoeg van je steeds te vergelijken met het "ideaalbeeld" en de "norm"?
Heb je er genoeg jezelf te schamen?

Dan is dit coachingtraject dé oplossing voor jou!

Hier gaan we op zoek naar welke belemmerende overtuigingen jou vandaag tegenhouden om te stralen en je goed in je vel te voelen. We vervangen ze door nieuwe overtuigingen die jou helpen om te stralen en je goed in je vel voelen.

Het Resultaat

Na dit coachingtraject

- vind je jezelf mooi, los van het cijfer op de weegschaal,
- laat je die innerlijke criticus (aka onze ego-trut) je niet meer naar beneden halen,
- sta je bewuster en positiever in het leven,
- neem je de dingen niet meer persoonlijk en trek je je niet meer aan wat anderen van jou denken,
- heb je je zelfwaarde en zelfvertrouwen losgekoppeld van je gewicht en uiterlijk,
- vind je jezelf leuk en goed genoeg zoals je bent,
- voel je je vrij,
- ben je gelukkig met wie je bent en hou je van je lichaam,
- kun je jezelf toelaten om te genieten.

Praktisch

Losse sessies worden niet gegeven aangezien dit niet werkt. Jouw onderbewustzijn heeft tijd nodig om mee te kunnen met de nieuwe jij. De trajecten duren minimum drie maanden, zodat we een blijvende diepgaande verandering teweeg kunnen brengen.

Deze sessies duren ongeveer 1u15min, waarna je met nieuwe inzichten vertrekt en perfect weet wat je te doen staat tegen de volgende sessie. Het draait immers om de stappen die je zet tussen de sessies door.

Ben je benieuwd of dit iets voor jou is?
Boek dan een gratis en vrijblijvende Doorbraaksessie.


Over mij

Bijna heel mijn leven heb ik geworsteld met mijn gewicht en het idee dat ik te dik was. Ik had geleerd mijn eigenwaarde te koppelen aan mijn uiterlijk en gewicht. Doordat ik niet voldeed aan het “ideaalbeeld”, begon ik te geloven dat ik niet goed genoeg was.

Afvallen lukte niet, ook al was ik meer wel dan niet op dieet. Doordat het afvallen niet of amper lukte, voelde ik mij een mislukking en kreeg mijn zelfvertrouwen keer op keer weer een duw.

Ik kon niet meer genieten, mijn leven passeerde aan mij voorbij. Ik hield mezelf tegen om nieuwe dingen uit te proberen, mooie kledij te kopen, op date te gaan of te gaan muurklimmen. Zo vaak zei ik “nee” uit angst voor wat anderen van mij zouden denken, terwijl ik zo graag “ja” had gezegd.

Boek jouw Doorbraaksessie

Tijdens deze gratis en vrijblijvende Doorbraaksessie kom je te weten wat jouw grootste blokkade is die je vandaag tegenhoudt om je mooi en goed in je vel te voelen en hoe we dit kunnen oplossen.

Zelfs indien we elkaar daarna nooit meer spreken, zul je weten wat je onmiddellijk kunt doen om je beter in je vel te voelen.