Aanbod

Als medium & intuÏtief coach is het mijn missie om jou te helpen het beste uit jezelf te halen. Daarom bied ik drie soorten consulten aan die elkaar ondersteunen en gericht zijn op jouw welzijn en persoonlijke groei.

Bij een reading krijg je inzicht in je verleden, heden en toekomst. Dankzij informatie over vorige levens die naar boven komen, kunnen we kijken naar de oorzaak van blokkades die je momenteel ervaart. 

Enkel weten wat en van waar een blokkade komt, is soms niet genoeg. Daarom kunnen we met een persoonlijk coachingtraject aan de slag gaan waar we samen werken aan jouw persoonlijke en spirituele groei.

Een chakra healing is bedoeld ter ondersteuning van een reading of persoonlijk coachingtraject om je energetische blokkades sneller op te heffen en je lichaam en geest in harmonie te brengen. 

Ik kijk er naar uit om met je samen te werken en je te ondersteunen bij jouw persoonlijke reis van zelfontdekking en transformatie.

Reading

Van tijd tot tijd lopen we allemaal wel eens vast en kunnen we wat hulp gebruiken om de dingen weer helder te zien. Een reading kan een krachtig hulpmiddel zijn om inzicht te krijgen in jezelf en je leven.

Coaching

Waar een reading stopt, begint coaching. Hier werken we verder naar een diepgaande innerlijke verandering en groei. Blokkades worden losgelaten en je leert om in je kracht te staan.

Healing

Een chakra healing ondersteunt je op energetisch vlak. Geblokkeerde energie kan weer vrij stromen waardoor je je meer verbonden voelt met jezelf en de wereld om je heen.

Meditatie Avond

Leren mediteren, visualiseren en in contact komen met je spirituele kant, in een veilige omgeving om jou meer in je kracht te staan.

Zuivering

Na een zuivering voelt je huis lichter, helderder en meer ontspannen aan, alsof je weer kunt ademen. De negatieve energieën zijn verwijderd en maken plaats voor positieve. 

Wat andere klanten vertellen...

Boek een afspraak

Weet je niet zeker waar jij op dit moment het meest nood aan hebt?
Of wil je graag een afspraak vastleggen?
Vul onderstaand formulier in of mail naar charlotte@harmonyfromwithin.be

0 of 600

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Maandelijkse inspiratie om de leiding en steun rond je te ervaren zodat je meer vertrouwen krijgt in jezelf en het leven.
(Je kunt je op elk moment uitschrijven)

Je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving is gelukt. Check zeker je spamfolder voor je bevestigingsmail.