Gratis Meditatie

Verbinden met je Hogere Zelf

Van angst en onzekerheid naar grenzeloos vertrouwen

Gratis meditatie voor spirituele zielen die zich soms alleen op de wereld voelen

Hey mooie ziel, welkom thuis

Je voelt je alleen op de wereld

Je voelt dat er meer is

Dat er meer zit in jou

Maar je weet niet hoe of waar te beginnen

Laat me jou de weg tonen...

Hoe zalig is het om te weten dat je gewoon jezelf mag zijn.

Hoeveel rust brengt het om te voelen dat je er niet alleen voor staat en dat je gesteund bent vanuit het universum.

Hoeveel rust geeft het je te weten dat je je op elk moment kunt verbinden met de steun en wijsheid van je ziel en je Hogere Zelf.

Hoe fijn is het om de toestemming te krijgen om twijfels, angst en onzekerheid los te mogen laten.

Laat je onderdompelen in de pure onvoorwaardelijke liefde die het Universum voor jou heeft, zodat je opnieuw meer vertrouwen in jezelf en het leven kunt ervaren

Na deze meditatie

  • voel je je diep verbonden met jezelf en je Hogere Zelf
  • voel je de onvoorwaardelijke pure liefde die het Universum en je Hogere Zelf voor jou hebben
  • weet je wat jouw volgende stap is op dit moment
  • heb je een waardevolle boodschap ontvangen van je Hogere Zelf die jou de weg toont
  • heb je de steun en leiding van het Universum gevoeld en ervaren
  • heb je opnieuw meer vertrouwen in het leven

Over mij

Hoi, ik ben Charlotte, medium, healer en intuïtief coach met een passie voor persoonlijke en spirituele groei. Mijn leven werd op zijn kop gezet toen ik de deur naar mediumschap opende en mezelf de toestemming gaf het spirituele pad op te gaan. 

Er was een tijd dat ik hoopte en zo hard wou geloven dat er meer was. Maar m'n zelftwijfel bleef me in de weg zitten. Zelfs na een diepe meditatie waar ik m'n overleden grootouders gevoeld had en een warme liefdevolle vrouwelijke energie die ik niet kon thuiswijzen. Toen ik uit de meditatie kwam deed ik het af als "mijn verbeelding" en heb ik het weggeduwd. 

Tót ik leerde geloven in mezelf en de onvoorwaardelijke steun vanuit het Universum opnieuw kon voelen, zien, ervaren... Dat gun ik jou ook vanuit het diepste van m'n hart. 

Samen met mijn spirituele gidsen Richard & Sarah, is het onze missie om mensen opnieuw te verbinden met hun ziel en spirituele gidsen, zodat ze zich gesteund en geliefd voelen, wetende dat ze er niet alleen voor staan.

Praktisch

Via mail

Meteen na inschrijving krijg je de link per mail toegestuurd

Verdiepende video’s

3 verdiepende video’s met toelichting

Helemaal van jou

Download de meditatie zodat je ze op elk moment opnieuw kunt beluisteren

Wat andere mooie zielen ervaren hebben...

Dirk P.

Ik ben enorm onder de indruk hoe toegewijd je de meditaties uitvoert. Het was een echte rollercoaster aan emoties. Het was voor mij een bijzonder moment om met mijn hogere zelf in verbinding te gaan. De manier waarop je de meditatie begeleidt is toch wel heel intens. Ik heb het voorrecht om reeds meer dan 15 jaar het spiritueel pad te bewandelen en jij doet dit ongelooflijk goed. Ik weet dat je moeilijk kunt vergelijken met andere mediums, maar mijn lichaam voelt toch wel duidelijk het verschil.

Delphine Plesier
Ik wil je graag bedanken voor de gratis meditatie 🙏🏼🙏🏼
Waaoow is het het eerste wat ik voel, heel mooie belevenis. Wat heb jij een mooie warme stem, perfect voor deze meditatie, het deed me veel deugd! 
Heel veel dank! 
Ingrid

Ik had weinig ervaring met meditatie en was eerder afwachtend.
De begeleide meditatie van Charlotte was voor mij echter een grote meevaller, ik kon mij blijven focussen en meegaan in de voorgestelde visualisatie.
Haar stem bracht mij naar mijn diepe binnenste en de ontmoeting met mijn Hogere Zelf was onverwacht maar zo deugddoend. Verrassend hoe ik toch in staat ben om dat te ontdekken. Wat een ervaring! Dank je wel.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Te meer: ze is een superlieve dame, empathisch, begripvol, iemand die je weer moed kan geven om verder te gaan.
Dank je wel.

Opnieuw mogen thuiskomen bij jezelf 

He-le-maal gratis

Wanneer de energie weer volop mag stromen,

wanneer je je opnieuw verbindt met de liefde & steun van het Universum die op elk moment beschikbaar is,

ontstaat er een zee van mogelijkheden om in jouw kracht te kunnen staan.

Volg jouw natuurlijke innerlijke wijsheid en laat jezelf stralen.

Het is nu de tijd voor prachtige zielen om niet langer in de schaduw te blijven,

maar om vol vertrouwen hun plek in te nemen.

Laat jouw unieke licht schijnen,

want je bent het waard!

Schrijf je hier in & ontvang jouw gratis meditatie

Je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving is gelukt. Check zeker je spamfolder voor je bevestigingsmail.