ONLINE TRAJECT

Soulful Silence

Ontdek de kracht van je geest en kom thuis bij jezelf

Pas in de stilte kunnen we roep van onze ziel horen, wanneer het ego is stilgevallen, wanneer de angst en het gepieker naar de achtergrond verdwijnen. We zijn een spiritueel wezen met een menselijke ervaring, niet beseffende hoe krachtig we echt zijn. Hoe krachtig onze geest en onze gedachten zijn. Geef jezelf toestemming om opnieuw die rust, ontspanning & kracht te ervaren. 

Na dit traject

 • Heb je ervaren en gevoeld hoe krachtig je wel bent en dat je op elk moment toegang hebt tot die kracht.  
 • Heb je een diepe ontspanning ervaren waardoor je opnieuw opgeladen bent. 
 • Durf je opnieuw te vertrouwen in jezelf en het leven. 
 • Voel je minder angst & stress, en meer innerlijke rust. Je weet met heel je hart en ziel dat je ok bent.
 • Heb je de oude, pijnlijke verhalen die je in angst houden los gelaten.

Jij wordt rustiger,

het leven wordt lichter

Ik ben enorm onder de indruk hoe toegewijd je de meditaties uitvoert. Het was een echte rollercoaster aan emoties. Het was voor mij een bijzonder moment om met mijn hogere zelf in verbinding te gaan. De manier waarop je de meditatie begeleidt is toch wel heel intens. Ik heb het voorrecht om reeds meer dan 15 jaar het spiritueel pad te bewandelen en jij doet dit ongelooflijk goed. Ik weet dat je moeilijk kunt vergelijken met andere mediums, maar mijn lichaam voelt toch wel duidelijk het verschil.

Dirk P.

Modules

9 krachtige, helende, meditaties met verdiepende video's, zodat je mag ontvangen wat jij in dat moment nodig hebt.

Van slachtoffer naar creator

Neem je kracht en energie terug die je overal in het Universum hebt rondgestrooid. Jij mag jezelf 100% energie gunnen en 100% je kracht terugnemen. 

Fouten durven maken - van angst naar groeikans

In deze krachtige meditatie krijg je de toestemming om de angst om fouten te maken los te laten. Je verandert je kijk van fouten maken en "falen" naar feedback en kansen om te leren en te groeien.

Je innerlijke kind helen

Deze zachte en liefdevolle meditatie neemt je mee op een reis om contact te maken met je innerlijke kind en oude wonden te helen. Gun jezelf en je innerlijke kind de liefde en acceptatie die het nodig heeft om te groeien en te bloeien.

Verbinden met je Hogere Zelf

Verbind met het stukje van je ziel dat "hierboven" gebleven is en dat helemaal in zijn/haar vertrouwen staat. Geen ego, geen angst, geen gedoe, alleen maar pure onvoorwaardelijke liefde. 

Zelfliefde - Je bent het waard

Jij, meer dan wie ook, verdient de liefde en koestering die je zo vrijgevig aan anderen geeft. In deze krachtige module leer je te geloven en voelen met heel je hart en ziel hoe waardevol je bent.

Het pad van het ego versus het pad van je intuïtie

Ervaar het schelle contrast tussen het pad van het angstige ego dat bang is om gezien te zijn, en het pad van de pure intuïtie dat weet hoe mooi het leven kan zijn. Eens je dit gevoeld hebt, zul je niet meer terug willen naar de opgelegde "moetens". 

Van controle naar overgave

Hoeveel energie komt er vrij wanneer je de teugels mag loslaten. Je hoeft het niet allemaal op je eentje te bedenken of laten gebeuren. Pas wanneer we de controle loslaten, krijgt het Universum de ruimte en de kans om je te helpen en bij te staan. 

In je kracht staan 

Van een pluimpje dat weggeblazen wordt naar een berg die er staat. Ongeacht de omstandigheden. Ongeacht de regen, wind en storm, blijft de berg staan, helemaal in haar kracht.

Ontvang een heling van de aarde

De aarde neemt onze angsten, pijnen, twijfels, onzekerheden over en transformeert ze. Sta jezelf toe je onder te dompelen in de helende energie van de aarde. Ze is puur, krachtig en liefdevol, klaar om ons te helen en te transformeren.

Ik had weinig ervaring met meditatie en was eerder afwachtend.
De begeleide meditatie van Charlotte was voor mij echter een grote meevaller, ik kon mij blijven focussen en meegaan in de voorgestelde visualisatie.
Haar stem bracht mij naar mijn diepe binnenste en de ontmoeting met mijn Hogere Zelf was onverwacht maar zo deugddoend. Verrassend hoe ik toch in staat ben om dat te ontdekken. Wat een ervaring! Dank je wel.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Te meer: ze is een superlieve dame, empathisch, begripvol, iemand die je weer moed kan geven om verder te gaan.
Dank je wel.

Ingrid

Ondersteuning

Krachtige helende meditaties

9 krachtige meditaties die voor altijd van jou zijn.

Verdiepende video's 

Een verdiepende video bij elke meditatie zodat je weet waarom je die doet.

Downloadbare audio's

Download de audio's van de verdiepende video's zodat je ze waar en wanneer je wilt kunt doornemen. 

Jouw eigen tempo

Geen deadlines, geen vrij te houden momenten. Je gaat door de modules op jouw tempo.

De ervaring van het luisteren naar Charlottes meditaties is alsof je door een warme magische deur loopt. Haar stem is ongelooflijk kalmerend en haar meditaties zijn echt helend. Ze heeft een manier om je veilig en verbonden met jezelf te laten voelen. Ik heb de afgelopen maanden naar haar meditaties geluisterd en het heeft zo'n positieve invloed op mijn leven gehad. Ik raad haar meditaties ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een vredige, mindful manier om de dag te beginnen! Charlottes meditaties zijn gewoon een must-listen. 

Anna C.

Praktisch

Wat is de prijs van 'Soulful Silence'?

De investering voor dit traject bedraagt €99.
Je kunt ook kiezen om in termijnen te betalen, nl. 3 x €35.

Wanneer start het traject?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om te starten. De lanceringsdatum wordt je als eerste meegedeeld wanneer je je inschrijft op de wachtlijst. 

Moet ik me op specifieke tijdstippen vrijmaken?

Je doorloop dit traject helemaal op jouw tempo en wanneer het jou uitkomt. Geen deadlines of vaste tijdstippen. 

Over mij

Hoi, ik ben Charlotte, medium, healer en intuïtief coach met een passie voor persoonlijke en spirituele groei. Mijn leven werd op zijn kop gezet toen ik de deur naar mediumschap opende en mezelf de toestemming gaf het spirituele pad op te gaan. 

Er was een tijd dat ik hoopte en zo hard wou geloven dat er meer was. Maar m'n zelftwijfel bleef me in de weg zitten. Zelfs na een diepe meditatie waar ik m'n overleden grootouders gevoeld had en een warme liefdevolle vrouwelijke energie die ik niet kon thuiswijzen. Toen ik uit de meditatie kwam deed ik het af als "mijn verbeelding" en heb ik het weggeduwd. 

Tót ik leerde geloven in mezelf en de onvoorwaardelijke steun vanuit het Universum opnieuw kon voelen, zien, ervaren... Dat gun ik jou ook vanuit het diepste van m'n hart. 

Samen met mijn spirituele gidsen Richard & Sarah, is het onze missie om mensen opnieuw te verbinden met hun ziel en spirituele gidsen, zodat ze zich gesteund en geliefd voelen, wetende dat ze er niet alleen voor staan.

FAQ

Zal ik dit wel kunnen?

Ik geloof dat we allemaal in staat zijn om ons onderbewustzijn te herprogrammeren. Als we maar weten hoe onze geest in elkaar zit en we bereid zijn ons open te stellen. We mogen niet forceren of ongeduldig zijn en mogen onszelf een "leertijd" gunnen.

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken?

Je doet dit traject helemaal op jouw eigen tempo. Het is aangeraden om geregeld een kwartier voor jezelf te nemen en je te richten op de oefeningen of begeleide meditaties.

Wat als ik geen ervaring heb met spiritualiteit of persoonlijke groei, kan ik dan nog steeds deelnemen?

Jazeker, ervaring is geen vereiste want je wordt stap voor stap begeleid. Wat wel belangrijk is, is een open geest en bereidheid om jezelf en je overtuigingen in vraag te stellen.

Waar en wanneer kan ik inschrijven?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om je in te schrijven voor dit traject, je kunt je wel op de wachtlijst zetten via onderstaand formulier zodat je als eerste hoort wanneer dit traject gelanceerd wordt.

Zit er 1-op-1 begeleiding in dit traject?

In dit traject zit geen 1-op-1 begeleiding inbegrepen. 

Kan ik voor extra 1-op-1 begeleiding bij jou terecht?

Je kunt bij mij ook terecht voor readings of individuele coachingsessies.


Wachtlijst

Heb je interesse in "Soulful Silence"? Schrijf je dan hier vrijblijvend in op de wachtlijst, dan wordt je als eerste op de hoogte gehouden wanneer de deuren open gaan en zul je kunnen genieten van een lanceringskorting.

Na het invullen van het formulier ontvang je een mail met de vraag je inschrijving te bevestigen.

Wachtlijst Soulful Silence

  Hierbij schrijf je je vrijblijvend op de VIP-lijst voor het online programma "Soulful Silence" en ga je ermee akkoord dat je daarover een mail zal ontvangen. Je kunt je op elk moment kan uitschrijven.

  Liefste Charlotte,

  Je hebt me life-changing inzichten gegeven. Door jou heb ik geleerd hoe ik in mijn kracht kan staan en hoe ik kan leren vertrouwen op m’n intuïtie.
  Je magische stem neemt me telkens mee in je mind-blowing meditaties, waarbij ik al m’n innerlijke kind heb mogen ontmoeten en m’n hogere zelf.
  Je bent een warme, pure, prachtige ziel.
  Ik ben je zooo dankbaar voor alle waardevolle inzichten die je me gegeven hebt en je liefdevolle ondersteuning.

  Veel liefs

  Olivia A.