Wat is coaching?

Coaching is een communicatiemodel, een manier om inzicht te krijgen in jezelf, jouw dromen en je van hier naar daar te brengen. Dit in de ruimste zin van het woord.
Wie ben jij?
Wat wil je?
Wat wil je niet meer?
Wat kun je niet loslaten?
Wat doet jou pijn?
Wat zijn jouw valkuilen, kwaliteiten en talenten?
Wat zijn je dromen?
Wat houdt je tegen?
Hoe geraak je bij jouw droom of doel?
Je krijgt inzicht in je eigen verantwoordelijkheid en wat jij allemaal in de hand hebt en dus ook kunt veranderen. Niemand is kapot, ook al heeft iemand jou dat misschien wijsgemaakt.

We leven voor 93% volgens de programmering van onze onderbewuste geest, die we gekregen hebben van onze omgeving tussen onze 0 en 7 jaar. Deze omgeving zijn ouders, grootouders, broers/zussen, leerkrachten... iedereen die met jou in contact kwam als kind.
Dit heb je nodig, want zo leer je praten, lezen, aankleden, tanden poetsen... Zo leer je nieuwe gewoontes aan, de meeste dingen moet je zelfs niet aangeleerd worden, maar neem je over van jouw omgeving.
Naast onze gewoontes worden ook overtuigingen doorgegeven. Overtuigingen over jezelf en de wereld. 

In coaching gaan we op zoek naar welke belemmerende overtuigingen er gestockeerd zitten in jouw onderbewustzijn, om die vervolgens te vervangen door een nieuwe overtuiging die jou vooruit helpt in het leven. 

Je leert bewuster en positiever in het leven te staan. We gaan op zoek naar jouw dromen en hoe je die kunt bereiken, hoe "onmogelijk" ze het op het eerste zicht ook lijken.
Een coach gelooft in jou en leert je opnieuw geloven in jezelf, in je vertrouwen en kracht te staan. Een coach denkt mee met jou en leert je hoe je grenzen kunt stellen. Een coach houdt jouw hoogste goed en droom vast voor jou, zodat je verder gaat in de richting van die droom, ook op de moeilijke momenten.
In coaching zet jij als coachee de stappen, dat kan de coach niet doen voor jou, maar als coach sta ik naast je en geloof ik in jou en jouw droom.

We zijn in het nu en werken aan jouw toekomst. Het verleden laten we waar het is, tenzij het noodzakelijk is een punt aan te halen om verder te kunnen gaan.

Wat is coaching niet?

Coaching is geen koffieklets, geen therapie, geen advies.

Persoonlijk coachingtraject (Individueel)

Indien jij dieper wil ingaan op jouw persoonlijke obstakels en op de kortst mogelijke tijd de grootst mogelijke verandering teweeg wil brengen, kun je opteren voor een persoonlijk coachingtraject.

Losse sessies worden niet gegeven aangezien dit niet werkt. Jouw onderbewustzijn heeft tijd nodig om mee te kunnen met je nieuwe dromen en de nieuwe jij. De trajecten duren minimum drie maanden, zodat we een blijvende verandering teweeg kunnen brengen. Een transformatie!

Deze sessies duren ongeveer 1u15min, waarna je met nieuwe inzichten vertrekt en perfect weet wat je te doen staat tegen de volgende sessie. Het draait immers om de stappen die je zet tussen de sessies door.

Vooraleer we met een traject beginnen, word je uitgenodigd voor een intakegesprek van een uur. Dit is steeds gratis en vrijblijvend.
Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar zodat we weten of jij je goed voelt bij mij als coach en omgekeerd. Dit is essentieel willen we een succesvol coachingtraject realiseren. We kijken of de verwachtingen die je hebt van mij als coach haalbaar zijn en of coaching de beste manier is om jou verder te helpen.

Aan het eind van de intake wordt er beslist of we verdergaan of niet.

Weet je niet zeker of dit bij jou past? Of wat een coachingtraject voor jou kan betekenen?
Klik hieronder om contact met me op te nemen en een gratis en vrijblijvend intakegesprek vast te leggen.