Coaching

Waar een reading eindigt, begint coaching...

Wat is coaching?

Coaching is een manier om inzicht te krijgen in jezelf. Dit in de ruimste zin van het woord.

Wie ben jij?
Wat wil je?
Wat wil je niet meer?
Wat kun je niet loslaten?
Wat doet jou pijn?

Je krijgt inzicht in je eigen verantwoordelijkheid en wat jij allemaal in de hand hebt en dus ook kunt veranderen. Niemand is kapot, ook al heeft iemand jou dat misschien wijsgemaakt.

We leven voor 93% volgens de programmering van ons onderbewustzijn, die we onder andere gekregen hebben van onze omgeving in onze kindertijd. Deze omgeving zijn ouders, grootouders, broers/zussen, leerkrachten... iedereen die met ons in contact kwam als kind.

Dit hebben we nodig, want zo leren we praten, lezen, aankleden, tanden poetsen... Zo leren we nieuwe gewoontes aan, de meeste dingen moeten we zelfs niet aangeleerd worden, maar nemen we gewoon over van onze omgeving.

Gestockeerde overtuigingen en trauma's

Naast onze gewoontes worden ook overtuigingen doorgegeven. Overtuigingen over onszelf en de wereld.

bv. Ik ben niet goed genoeg.
bv. Het leven is lastig.
bv. Ik sta er alleen voor.

Ook herinneringen aan vorige levens en traumatische gebeurtenissen zitten gestockeerd in ons onderbewustzijn. Als medium kan ik contact maken met jouw ziel en gidsen, waardoor ik toegang krijg tot blokkades die misschien verder gaan dat dit leven. Hierdoor kunnen we snel tot de essentie komen en voel ik aan waar jij op dat moment behoefte aan hebt. 

Gedurende een coachingtraject gaan we op zoek naar welke belemmerende overtuigingen en blokkades er gestockeerd zitten in jouw onderbewustzijn, om die vervolgens te vervangen door een nieuwe overtuiging die jou vooruit helpt in jouw leven nu.

Waarom coaching?

Je leert bewuster en positiever in het leven te staan.
Je leert om jezelf goed genoeg te vinden.
Je leert om te gaan met de innerlijke criticus (aka onze ego-trut of duiveltje) die je zo vaak naar beneden haalt.
Je leert om de dingen niet persoonlijk te nemen en je niet aan te trekken van wat anderen van jou denken.
Je leert om te vertrouwen en hulp te vragen aan het leger die achter jou staat, klaar om je te helpen en bij te staan.

...

Een coach gelooft in jou en leert je opnieuw geloven in jezelf. Een coach denkt mee met jou en leert je hoe je grenzen kunt stellen. Een coach houdt jouw doel vast voor jou, zodat je verder gaat in de richting van die droom, ook op de moeilijke momenten.

In coaching zet jij als coachee de stappen, dat kan de coach niet doen voor jou, maar als coach sta ik naast je en geloof ik in jou. Ik wandel met je mee tot je krachtig genoeg bent om verder te wandelen zonder me.

Persoonlijk coachingtraject
individueel

Indien jij dieper wil ingaan op jouw persoonlijke obstakels en op de kortst mogelijke tijd de grootst mogelijke verandering teweeg wil brengen, kun je opteren voor een persoonlijk coachingtraject.

Losse sessies worden niet gegeven aangezien dit niet werkt. Jouw onderbewustzijn heeft tijd nodig om mee te kunnen met de nieuwe jij. En jij hebt tijd nodig om de inzichten te kunnen verwerken en integreren in je leven. Tijdens een intakegesprek bekijken we samen hoeveel sessies ongeveer nodig zullen zijn om een blijvende diepgaande verandering teweeg te kunnen brengen.

Deze sessies duren ongeveer een uur à anderhalf uur, waarna je met nieuwe inzichten vertrekt en perfect weet wat je te doen staat tegen de volgende sessie. Het draait immers om de stappen die je zet tussen de sessies door.

Vooraleer we met een traject beginnen, word je uitgenodigd voor een intakegesprek. Dit duurt ongeveer een uur en is steeds vrijblijvend. Tijdens het intakegesprek ga ik jou nog niet coachen, maar maken we kennis met elkaar zodat we weten of jij je goed voelt bij mij als coach en omgekeerd. Dit is essentieel willen we een succesvol coachingtraject realiseren. We kijken waar jij over zes maanden wil staan, of de verwachtingen die je hebt van mij als coach haalbaar zijn en of coaching de beste manier is om jou verder te helpen.

Aan het eind van de intake beslissen we samen of we verdergaan of niet.

Investering: 

Voor een intakegesprek wordt €60 aangerekend en duurt ongeveer een uur.

Een 1-op-1 coachingsessie kost €85 en duurt één à anderhalf uur. (Cash of Payconiq)

Boek een intakegeprek

Weet je niet zeker of dit bij jou past? Of wat een coachingtraject voor jou kan betekenen?
Boek dan hieronder jouw intakegesprek of mail naar
charlotte@harmonyfromwithin.be

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Maandelijkse inspiratie om de leiding en steun rond je te ervaren zodat je meer vertrouwen krijgt in jezelf en het leven.
(Je kunt je op elk moment uitschrijven)

Je inschrijving kon niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je inschrijving is gelukt. Check zeker je spamfolder voor je bevestigingsmail.