Hier wordt niet gedieet

Dit is niet het zoveelste dieet- of fitnessprogramma. Ergens weet je misschien wel wat je beter wel of niet in je mond zou stoppen, maar daarover gaat het hier niet. Ik toon jou hoe je je goed in je vel kunt voelen én jezelf kunt mooi vinden, zonder te moeten afvallen of jezelf dingen te moeten ontzeggen.

Goed in je vel zitten, staat los van je gewicht

Misschien voel je je niet goed in je vel omdat je vindt dat je te veel weegt en niet voldoet aan het ideaalbeeld. Een gevoel is echter nooit gekoppeld aan een situatie, maar aan jouw gedachten óver die situatie. In dit geval zijn jouw gedachten over je lichaam negatief. Door jouw gedachten over die situatie veranderen, zul je je beter beginnen voelen.

Geen quick fix

Als jij je deze maand nog bikini-proof wilt voelen en nooit nog een negatieve gedachte over jezelf wilt hebben, dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Stralen en je goed in je vel voelen, is geen sprint, maar een hele marathon. Jouw onderbewustzijn heeft tijd nodig om zich aan te passen en herhaling is daarbij essentieel.

Mooie complimenten van prachtige vrouwen

Een aanrader!

Charlotte begeleidde me en herinnerde me eraan hoe fijn het voelt om voor jezelf te kiezen, jezelf te aanvaarden, van jezelf te houden, keuzes te maken die goed zijn voor jezelf zonder constant rekening te houden met wat de mensen wel zouden zeggen.

Charlotte begeleidde me naar mijn eigen kern, naar mijn eigenste zelf, die ik een tijdje was verloren.

Een aanrader!

Sabine C.

"

Ik voel me zoveel beter in mijn vel

Ik zat al 2 jaar in een vicieuze cirkel, had al van alles geprobeerd en had niks meer te verliezen. Ik niet wist of dit wel zou werken. Na het eerste gesprek had ik nog twijfels, maar deze verdwenen al snel doordat ik snel resultaten zag en voelde.

Door het traject ben ik heel wat veranderd. Ik verzorg mezelf meer, heb een nieuw kapsel en ga om de maand om mijn nagels e.d. te verzorgen. Iets wat ik vroeger maar eens sporadisch deed.

Ik voel me zoveel beter in mijn vel, weet weer wie ik ben en wat ik wil.

Sarah L.

"

Dat duwtje in de rug die ik nodig had

Charlotte heeft me dat duwtje in de rug gegeven die ik nodig had om tot actie over te gaan. Ze heeft heel snel de vinger op de wonde gelegd, en de juiste woorden gebruikt die bij mij als een 'klik' zijn binnengedrongen.

Charlotte is een inspirerende, attente, gemotiveerde, liefdevolle en professionele coach. 

Kortom, een 5-sterren coach!!!

Noémie J.

"

Charlotte - Lichaamspositiviteitscoach

Furmom van Dominicaans straathondje Bean, kombucha-lover & persoonlijke groei junkie.


Ik heb honderden vrouwen mogen helpen zich opnieuw goed in hun vel te voelen met trainingen, workshops en coachingtrajecten, zowel online als offline. Ik help volslanke vrouwen (of ze nu 10 of 50 kilo “te veel” wegen) te stralen en zich mooi te voelen, ongeacht het cijfer op de weegschaal. We koppelen hun zelfwaarde los van het cijfer op de weegschaal door hun mindset te veranderen en hun zelfvertrouwen te boosten.


Charlottes Verhaal

Bijna heel mijn leven heb ik geworsteld met mijn gewicht en het idee dat ik te dik was. Ik had geleerd mijn eigenwaarde te koppelen aan mijn uiterlijk en gewicht. Doordat ik niet voldeed aan het “ideaalbeeld”, begon ik te geloven dat ik niet goed genoeg was.

 

Afvallen lukte niet, ook al was ik meer wel dan niet op dieet. Doordat het afvallen niet of amper lukte, voelde ik mij een mislukking en kreeg mijn zelfvertrouwen keer op keer weer een duw.

 

Ik kon niet meer genieten, mijn leven passeerde aan mij voorbij. Ik hield mezelf tegen om nieuwe dingen uit te proberen, mooie kledij te kopen, op date te gaan of te gaan muurklimmen. Zo vaak zei ik “nee” uit angst voor wat anderen van mij zouden denken, terwijl ik zo graag “ja” had gezegd.

Het Keerpunt

Terwijl ik een avond opnieuw in de keuken op de grond zat te huilen nadat het zoveelste dieet weeral mislukt was, ik me schaamde en me wanhopig voelde, besefte ik dat het zo niet verder kon.

 

Wat als het mij nooit zou lukken om af te vallen?

Wat als het mij nooit zou lukken om aan dat ideaalbeeld te voldoen?

Was ik dan bereid om mij de rest van mijn leven te verstoppen en me niet goed in mijn vel te voelen?

 

“NEE!

 

Op dat moment nam ik de beslissing om mijn leven om te keren.

 

Ik ging op zoek naar oplossingen en manieren om me mooi en goed in mijn vel te voelen, ongeacht het cijfer op de weegschaal.

Deze ommekeer bracht me bij tal van coaches, opleidingen en trainingen die mij hielpen in het proces om van mezelf te leren houden zoals ik was, met vetrolletjes en al. Het heeft mij geholpen om mezelf te aanvaarden en te bevrijden van negatieve gedachten en overtuigingen over mezelf.

Vanaf dat moment was ik vrij.

 

Ik was bevrijd van de angst, de negativiteit, het me-niet-goed-genoeg-voelen, en begon ik mezelf op de eerste plaats te zetten (zónder schuldgevoel). Ik kon opnieuw beginnen genieten van mijn leven.

 

Deze innerlijke reis liet me beseffen dat ik niet de enige vrouw was die worstelde met haar gewicht en mooi en goed in haar vel te voelen.

 

Ik wou zelf andere volslanke vrouwen inspireren en helpen om zich ook mooi en goed genoeg te voelen. Zo startte ik in 2017 mijn coachingpraktijk.

 

Als coach zag ik dat bijna al mijn klanten met dezelfde obstakels worstelden: ze konden zichzelf en hun lichaam niet aanvaarden zoals het was. Ze voelden zich niet goed in hun vel en schaamden zich voor hun lichaam. Ze voelden zich een mislukking door zo vaak gefaald te zijn in hun dieetpogingen. Ze schaamden zich omdat ze de kilo's niet onder controle kregen.

Mijn Missie

Tijdens de coachingtrajecten in mijn praktijk merkte ik dat ik vaak dezelfde vragen stelde, vaak dezelfde oefeningen gaf en steeds opnieuw dezelfde teachings gaf om mijn klanten te leren zich opnieuw goed in hun vel te voelen.

 

Met alles wat ik leerde tijdens het coachen in mijn praktijk (én persoonlijke reis) heb ik Het "Goed In Je Vel" Model ontwikkeld.

 

Een systeem waarbij ik volslanke vrouwen help die zich niet goed in hun vel voelen door zich te vergelijken met “het ideaalbeeld”.

 

Ik help hen om zich mooi, zelfzeker en goed genoeg te voelen, door het cijfer op de weegschaal los te koppelen van hun zelfwaarde. We werken aan hun mindset en boosten hun zelfvertrouwen.

 

Met dit systeem heb ik honderden vrouwen geholpen om zich goed in hun vel, mooi en zelfverzekerd te voelen.

 

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen opnieuw die controle over hun leven te krijgen.

Boek een Intakegesprek

Tijdens dit gratis en vrijblijvende Intakegesprek kom je te weten wat jouw grootste blokkade is die je vandaag tegenhoudt om je mooi en goed in je vel te voelen en hoe we dit kunnen oplossen.

Zelfs indien we elkaar daarna nooit meer spreken, zul je weten wat je onmiddellijk kunt doen om je beter in je vel te voelen.