Ik ben Charlotte, gepassioneerd door mensen en de werking van de menselijke geest.

Zolang als ik me kan herinneren, heb ik me vragen gesteld over waarom wij mensen doen wat we doen. Waarom dingen in onze omgeving gebeuren en wie of wat daar de oorzaak van is. Ik kwam in aanraking met dharma en vond daar veel antwoorden in voor mezelf, maar mijn honger was nog niet gestild. Ik had nog geen antwoord op de vraag hoe ik dit praktisch kon overbrengen en mensen kon helpen transformeren.
Hoe kon ik anderen helpen bij hun zoektocht en hun reis naar het bereiken van hun dromen?

Tijdens de zoektocht naar het vinden van wat mensen drijft en tegenhoudt, kwam ik Inge Rock en haar fantastische team tegen. Dit was het! De Inge Rock Academy was waarnaar ik op zoek was om mensen verder te helpen. Er wordt een duidelijk en uniek coachingmodel geteacht dat transformeert!

Algauw besefte ik dat ik zelf best ook wat hulp kon gebruiken om zaken los te laten, te plaatsen, bouwen aan mijn zelfliefde en zelfvertrouwen, mijn dromen definiëren... dus besloot ik voor mijn opleiding aan de Inge Rock Academy zelf in coaching te gaan.

Dit was het mooiste geschenk ik die mezelf ooit gegeven heb!

Door een coaching traject werd ik me bewust van mijn valkuilen, mijn werkpuntjes, maar ook van mijn goeie kanten en talenten. Ik werd me bewust van mijn dromen en wat me tegenhield/houdt om die te bereiken. Mijn coach stond aan mijn zijde en geloofde in me, zij leerde me opnieuw in mezelf te geloven, zij leerde me opnieuw te durven dromen en die dromen om te zetten in doelen. Ik ben haar enorm dankbaar! Dankzij mijn coach heb ik in 6 maanden kunnen realiseren wat mij op mijn eentje 5 jaar zou gekost hebben. Een van mijn dromen was een coachingspraktijk opstarten en elke dag met deze materie bezig zijn. Bij deze werd deze droom nu verwezenlijkt.

En dat is wat ik wil voor jou!

Ik wil aan jouw zijde staan en jou opnieuw doen geloven in jezelf. Ik wil jou jezelf leren herontdekken en leren kennen. Samen uitzoeken wat jouw dromen zijn en welke stappen je kunt ondernemen om die te bereiken.

fullsizeoutput_2cbb