MEDITATIECURSUS

Zielsliefde

Ontwaak je hartcentra

De meditatiecursus Zielsliefde is gebaseerd op een cursus van spirituele gids Orin, gechanneld door Sanaya Roman.

Tijdens deze cursus leer je contact maken met je ziel en je hartcentra ontwaken zodat je alle geschenken van je ziel kunt ontvangen zoals:

 • Sereniteit,
 • Helderheid,
 • Vreugde,
 • Kracht,
 • Licht,
 • Aanwezigheid,
 • Liefde.

Voel je verbonden met het grotere geheel waar je altijd een deel van bent

Je wordt begeleid om de ongelooflijke liefde van je ziel te ervaren, die oneindig, onvoorwaardelijk en eindeloos is. Je zult je verbinden met je ziel om je hartcentra te ontwaken, de sereniteit van liefde te ervaren, je te ontplooien in de eenheid van liefde, de wil van je ziel om lief te hebben te ervaren en die gedachten en gevoelens los te laten die je ervan weerhouden om van jezelf en anderen te houden.

Jouw persoonlijke spirituele gidsen en Orin zullen bij je zijn terwijl je de mediaties beluistert en je zult begeleid worden om energie te ontvangen van een lichtwezen om je te helpen zielsliefde te ervaren.


Zoals Orin zegt:
"Zielsliefde is meer dan hoe je je gedraagt.
Je wordt de zon die verwarmt en voedt.
Je wordt het licht dat de weg verlicht.
Je wordt de stilte die deuren opent.
Je wordt de liefde die geneest.
Je wordt de zachtheid die kalmeert.
Je weet dat je deel uitmaakt van de Universele Aanwezigheid van Liefde.
Jouw liefde laat angst, beperkingen en het verleden los.
Jouw liefde opent poorten naar de toekomst; laat het verborgen potentieel vrij en voegt het licht toe dat al het goede in staat stelt tevoorschijn te komen, te bloeien en te ontstaan."

Laat ons jou de weg tonen..

In deze meditatiecursus krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt om te leren verbinden met jouw ziel en de liefde van je ziel te voelen zodat je vanuit die liefde kunt vertrouwen in het leven en jezelf.

Na deze meditatiecursus

 • Diepgaande Zelfliefde: Je leert jezelf volledig te accepteren en lief te hebben, wat leidt tot een vreugdevol en vervullend leven.
 • Versterkte Relaties: Door zielsverbindingen te creëren, transformeer je relaties en ontwikkel je een dieper begrip en connectie met anderen.
 • Innerlijke rust: Je ontdekt hoe je rustiger en meer ontspannen kunt omgaan met je lichaam, emoties en gedachten, wat leidt tot meer rust.
 • Inzicht in Jouw Ziel: Je leert het prachtige juweel van je ziel ervaren en ontdekt hoe speciaal en uniek je bent.
 • Magnetische Liefde: Je wordt een magneet voor liefde door oude patronen los te laten en je open te stellen voor nieuwe vormen van liefde en verbondenheid.
 • Creatie van Positieve Verandering: Door jezelf zielsniveau te omarmen, creëer je positieve veranderingen in je dagelijks leven, wat leidt tot een harmonieuzere en liefdevollere manier van zijn.

Verdiep je verbinding met je ziel,

de bron van leven, licht en kracht in jou.

Happy klanten aan het woord

Meditaties

1 Je persoonlijkheid voorbereiden

Laat je angstige deelpersoonlijkheden meewerken met jouw verlangen om te verbinden met je ziel. 

2 Je ziel ontmoeten

Verruim je bewustzijn, ontmoet je ziel, ontvang haar liefde en reis naar het juweel van je ziel, de essentie van je wezen.

3 Versmelten met je ziel

Ontwaak je hartcentrum met het licht van je ziel. Nodig het Wezen van Liefde uit in je hartcentrum om het te doen ontwaken. Transformeer, evolueer en los alles op in jou dat niet je ware wezen weerspiegelt.

4 Een zielsverbinding maken

Leer hoe je soul linking kunt gebruiken om liefde uit te stralen en je relaties te transformeren.

5 De sereniteit van liefde

Ervaar sereniteit terwijl je de magnetische, verrijkende, transparante, accepterende en onvoorwaardelijke kwaliteiten van zielsliefde uitstraalt.

6 De eenheid van liefde

Ontwaak je hoofdcentrum en maak contact met de eenheid waar je altijd deel van uitmaakt. De energieën tussen jou en anderen worden mooier en lichter. Jij bent in harmonie met het universum.

7 De wil tot liefde

Activeer het verborgen punt van je zonnevlechtcentrum en straal een consistente, stabiele, zachte, geduldige en vergevende liefde uit naar jezelf en anderen.

8 Overgave aan liefde

Breng de zonnevlecht energie naar je hartcentrum. Bevrijd jezelf van het inspelen op negatieve energie, laat machtsconflicten los en blijf in je eigen centrum als je rond de energie van anderen bent.

9 Liefde van de ziel

Circuleer licht tussen je hartcentra om in een staat van zielsliefde te komen, om je te verbinden met de Universele Aanwezigheid van Liefde en om te weten met je hele wezen dat het universum altijd voor en met je werkt.

Leer onvoorwaardelijk van jezelf houden en jezelf accepteren, zoals je ziel van jou houdt en jou accepteert

Deze reis bereid je voor op het ervaren van alle liefde in jou die erop wacht zich te ontvouwen.

Krijg meer vertrouwen in jezelf en in het universum door de kracht, en de aanwezigheid en de liefde van je ziel te ervaren. 

Een prachtig avontuur waar je je ziel ontmoet en leert lief te hebben zoals je ziel

Begeleiding

6 live sessies

6 momenten om samen te mediteren, oefenen en ruimte om al je vragen te stellen.

9 meditaties

9 meditaties die je stap voor stap laten verbinden met de liefde van je ziel. 

Medium als persoonlijke coach

Als medium kan ik meevoelen en meekijken met jou. Zowel naar blokkades als naar zielsverlangens. 

Veilige omgeving

Deel je ervaringen en connecteer met andere mooie zielen op hetzelfde pad.

Praktisch

Wanneer

6 wekelijkse lessen op dinsdagavond van 19u tot 21u30.

Data: 28/5, 4/6, 11/6, 18/6, 25/6 en 2/7.

VOLZET

Waar

Praktijk Harmony From Within, Baljuwstraat 10, 8970 Reningelst

Investering

De investering voor dit traject bedraagt €222.
Je kunt ook kiezen om in termijnen te betalen, nl. 2 x €111 of 3 x €75.

Inclusief: water & thee, positieve vibes, begeleiding en begeleide meditaties.

Je inschrijving wordt bevestigd na het betalen van een voorschot.

Over mij

Hoi, ik ben Charlotte, medium, healer en intuïtief coach met een passie voor persoonlijke en spirituele groei. Mijn leven werd op zijn kop gezet toen ik de deur naar mediumschap opende en mezelf de toestemming gaf het spirituele pad op te gaan. 

Er was een tijd dat ik hoopte en zo hard wou geloven dat er meer was. Maar m'n zelftwijfel bleef me in de weg zitten. Zelfs na een diepe meditatie waar ik m'n overleden grootouders gevoeld had en een warme liefdevolle vrouwelijke energie die ik niet kon thuiswijzen. Toen ik uit de meditatie kwam deed ik het af als "mijn verbeelding" en heb ik het weggeduwd. 

Tót ik leerde geloven in mezelf en de onvoorwaardelijke steun vanuit het Universum opnieuw kon voelen, zien, ervaren... Dat gun ik jou ook vanuit het diepste van m'n hart. 

Samen met mijn spirituel gids Richard & tweelingzus aan de overkant Sarah, is het onze missie om mensen opnieuw te verbinden met hun ziel en spirituele gidsen, zodat ze zich gesteund en geliefd voelen, wetende dat ze er niet alleen voor staan.

FAQ

Zal ik dit wel kunnen?

Ik geloof dat iedereen contact kan maken met hun ziel en gidsen, als je maar bereid bent je open te stellen. We mogen niet forceren of ongeduldig zijn. Daarom nemen we uitgebreid te tijd om onze blokkades te onderzoeken en te oefenen met het maken van de verbinding.

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken?

Naast de wekelijkse sessies is het aangeraden om dagelijks een halfuur voor jezelf te nemen en je te richten op de oefeningen of begeleide meditaties.

Dit is een intensief traject waarbij jij alleen kunt voelen of je in dit moment van je leven bereid bent om deze tijd in jezelf en jouw spirituele groei te investeren. 

Wat als ik geen ervaring heb met spiritualiteit, kan ik dan nog steeds deelnemen?

Jazeker, ervaring is geen vereiste. Wat wel belangrijk is, is een open geest en bereidheid om jezelf en je overtuigingen in vraag te stellen. Daarnaast is het belangrijk dat je bereid bent om gedurende het traject voldoende (een halfuur per dag) tijd in jezelf en je ontwikkeling te investeren.

Is dat niet gevaarlijk?

We gaan geen geesten oproepen, maar laten ontstaan wat er van nature al aanwezig is. Je zult je fijngevoeligheid ontwikkelen zodat je zelf een hogere gids kunt herkennen. Je zult grenzen leren stellen en om bescherming vragen.

Kan iedereen deelnemen?

Ik heb 100% commitment nodig van jou. Dat betekent dat je het traject voluit aangaat zodat je er alles uithaalt. Of jij die 100% commitment voelt, dat kan alleen jij voelen. Wees daar eerlijk in en schrijf je enkel in als jij een volle JA voelt.

Indien je in het verleden te maken gehad hebt met psychoses, raad ik ten stelligste af om deel te nemen.  

Waar en wanneer kan ik inschrijven?

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Je inschrijving wordt bevestigd na het storten van een voorschot.

Zit er 1-op-1 begeleiding in dit traject?

In dit traject zit geen 1-op-1 begeleiding inbegrepen. 

Kan ik voor extra 1-op-1 begeleiding bij jou terecht?

Je kunt bij mij ook terecht voor een reading, chakra healing of individuele coachingsessies.


Meer info & inschrijven

Via charlotte@harmonyfromwithin.be of via onderstaand formulier.

0 of 600