TRAJECT

Chakra Magie

Een magische reis van innerlijke transformatie en heling

Er leeft een overtuiging in onze maatschappij dat onze geest, lichaam en ziel van elkaar zijn afgesneden. Een overtuiging dat wij van alles afgesneden zijn. 

We leven vaak in ons hoofd en willen zo graag alles met ons verstand oplossen, terwijl ons lichaam pijn heeft en onze ziel roept.

Wat heeft jouw ziel nodig?

We raken soms verloren in de wereld van spiritualiteit. We zouden zo graag een handleiding hebben die ons toont wat de volgende stap is in onze persoonlijke en spirituele groei.

Die handleiding is ons chakrasysteem.

De 7 chakra's zijn de bouwstenen van de ziel, voor iedereen gelijk en toch voor iedereen een individuele expressie. 

Een reis naar de diepste kern van jezelf. 

Een reis van heling, transformatie en zelfontdekking.

Een traject dat is ontworpen om je te inspireren en te motiveren.

Een traject voor spirituele avonturiers die

 • zich op het spirituele pad bevinden en graag een stappenplan willen bij het verkennen van de diepten van hun ziel.
 • op zoek zijn naar holistisch systeem dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbindt.
 • op zoek zijn naar innerlijke vrijheid door hun verleden te helen en oude pijnlijke verhalen los te laten.
 • soms kampen met schuldgevoelens, angst, schaamte, stress of een gevoel van doelloosheid, en zich er niet willen bij neerleggen dat dat nu eenmaal zo is.

Dit traject is niet voor

 • wie niet klaar is om te groeien, want dit hele programma is ontworpen voor transformatie.
 • wie alleen maar theoretische kennis wil (daarvoor kun je google afschuimen) in plaats van een persoonlijke reis naar binnen. Dit gaat niet over wetenschappelijk bewijs dat chakra's bestaan. Het gaat over de praktische toepassing van het chakrasysteem in je leven.
 • wie op zoek is naar een quick-fix of een traject dat belooft alle problemen in één keer op te lossen.
 • wie niet bereid is om ownership te nemen voor zijn/haar eigen groei en helingsproces.

Na deze betoverende reis...

 • Voel je je weer de baas over je leven en kun je stralen vanuit je diepste kern.
 • Heb je een volledige set tools om jezelf weer in balans te brengen wanneer je uit evenwicht raakt.
 • Heb je een diepgaand begrip van je eigen chakra's en de capaciteit om anderen te doorgronden.
 • Voel je je stevig geworteld in alle aspecten van je leven.
 • Weet je hoe je je wilskracht kunt activeren en je hart volledig kunt openen.
 • Ben je in staat om op een krachtige manier te communiceren over de dingen die echt belangrijk zijn voor jou.
 • Heb je meer zelfvertrouwen & vertrouwen in je intuïtie.
 • Heb je een kompas die je voor de rest van je leven zal leiden.
 • Heb je kunnen verbinden met gelijkgestemde spirituele avonturiers die zich op dezelfde zoektocht bevinden.

Verken de diepe wijsheid van je chakra’s

en sta in jouw kracht

Charlotte is niet toevallig een tijdje geleden op mijn pad gekomen. Wat een mooie warme ziel is me dat. Ondertussen volg ik nu haar traject 'verbinden met je gidsen' en het is een plezier om wekelijks van haar kennis en inzichten te mogen genieten. Maar ook om hier en daar wat wakker geschud te worden, stil te staan en naar binnen te keren. Het besef dat er al langer was dat er in zo goed als alle situatie maar 1 persoon is die je kan helpen en dat ben jezelf, wordt er alleen maar sterker doen en vraagt om aandacht. Met een knipoog en een glimlach dwingt alles me op een zachte manier dit nog meer te gaan omarmen.
Dankbaar voor deze mooie ziel te mogen ontmoeten en samen een pad naar nog meer vrijheid in mezelf te mogen lopen, ervaren en aanmoedigen.
Een aanrader.
Liefs Ankie

Ankie

Bereid je voor op een transformerende ervaring die je dieper in contact zal brengen met jezelf, anderen en de magie van het universum.

Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid delen voor de geweldige ervaring die ik onlangs heb gehad bij Charlotte tijdens mijn eerste chakra healing. Het heeft me enorm geholpen, vooral op het gebied van mijn emoties, en de gesprekken hebben zoveel helderheid gebracht.

Charlotte is zonder twijfel een liefdevolle en zorgzame persoon. Haar aanwezigheid en begeleiding tijdens de sessie hebben me echt geraakt. De nabijheid en warmte die ze uitstraalt, voelden als een knuffel voor mijn ziel. Het was alsof ik thuiskwam.

Ik kan Charlotte ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zich verloren voelt of de weg naar innerlijke rust en balans niet kan vinden. Haar empathie en zorgzame benadering zijn iets speciaals. Ik ben zo dankbaar dat ik haar ontmoet heb en de kans heb gehad om haar helende energie te mogen ervaren.

Na mijn eerste sessie weet ik zeker dat ik terug zal komen. Er zijn nog zoveel vragen die ik wil verkennen en ik heb er alle vertrouwen in dat Charlotte me verder zal kunnen helpen op mijn spirituele reis. Ze heeft een prachtige ziel en ik voel me zo op mijn gemak bij haar.

Nogmaals bedankt, Charlotte, voor alles wat je hebt gedaan. Je hebt een blijvende indruk op me achtergelaten en ik kijk er naar uit om samen verder te gaan op dit pad van persoonlijke en spirituele groei.

Marie Thérèse D.

Modules

1

Module 1: Het begin van een helende reis

We maken kennis met elkaar in een veilige omgeving waar je helemaal jezelf mag zijn. We overlopen wat je mag verwachten tijdens dit traject en je krijgt de eerste tools om jouw "waarom" helder te krijgen zodat je er alles uit kunt halen. We gaan onmiddellijk aan de slag met de Chakra Activatie, waardoor de helende reis van start gaat.

2

Module 2: Ontwaak je wortelchakra

In deze module richten we ons op het helen van je wortelchakra, het fundament van je chakrasysteem. Je leert hoe je jezelf kunt gronden, stabiliteit kunt vinden en angst kunt transformeren naar vertrouwen. Hier creëren we een stevig fundament om verder te bouwen.

3

Module 3: Versterk je sacrale chakra

In deze module richten we ons op het helen en versterken van je sacrale chakra, het centrum van creativiteit en emotionele expressie. Je ontdekt hoe je jouw passies kunt omarmen, blokkades en schaamte kunt loslaten zodat je een gezonde relatie met jezelf en anderen kunt opbouwen.

4

Module 4: Ontketen je zonnevlecht

We helen de zonnevlecht, de chakra van persoonlijke kracht en zelfvertrouwen. Je leert hoe je je eigen innerlijke vuur kunt aanwakkeren, negatieve patronen kunt doorbreken en jezelf volledig kunt omarmen. 

5

Module 5: Open je hartchakra

Tijd om je hartchakra te openen, het centrum van liefde en verbinding. Je leert hoe je oude pijn en onverwerkte emoties kunt loslaten, je zelfliefde kunt laten groeien en in staat bent om authentieke relaties aan te gaan.

6

Module 6: Bevrijd je keelchakra

In deze module helen we de keelchakra, de chakra van communicatie en zelfexpressie. Je leert hoe je jouw stem kunt laten horen, je waarheid kunt spreken en jezelf op een heldere en liefdevolle manier kunt uitdrukken.

7

Module 7: Verhelder je derde oog

Heel je derde oog, de chakra van intuïtie en innerlijk weten. Je leert hoe je je intuïtie kunt versterken, je bewustzijn kunt vergroten en diepere inzichten kunt verkrijgen over jezelf en de wereld om je heen.

8

Module 8: Verbind je met je kruinchakra

In deze module richten we ons op het helen en openen van je kruinchakra, de chakra van spirituele verbinding en hoger bewustzijn. Je leert hoe je contact kunt maken met je hogere zelf, het universum en een diep gevoel van verbondenheid kunt ervaren.

9

Module 9: De neerwaartse manifestatiestroom

Vaak blijven we hangen in de opwaartse bewustzijnsstroom van de chakra's. Er is echter ook de even belangrijke neerwaartse stroom die helpt bij het manifesteren. In deze module brengen we alles samen en richten we ons op het verbinden van het spirituele met het fysieke.

Begeleiding

9 live sessies

9 lessen met verdieping, oefenen en ruimte om al je vragen te stellen.

9 Modules

Gestructureerde modules die op elkaar gebouwd zijn.

Medium & Healer als persoonlijke coach

Als medium & healer kan ik meevoelen en meekijken met jou. Zowel naar de blokkades als waar jouw ziel naar verlangt. 

Veilige omgeving

Deel je ervaringen en connecteer met andere mooie zielen op hetzelfde pad.

Het gevoel dat Charlotte me geeft en hoe ze is als persoon kan ik omschrijven als mooi, liefdevol en puur. Dit gevoel is voor iedereen waarschijnlijk anders om mee te vergelijken (een innige knuffel van een lieve vriendin, het zien van een zonsopgang, het weerzien van familie na een lange reis,…).
Tijdens de kaartlegging voelde ik zo’n opluchting: “jij begrijpt me zo goed!”. Je wordt als het ware ondergedompeld in een bad van begrip, warmte, rust en vertrouwen. Dankjewel Charlotte voor wie je bent en wat je doet! 🤍
Debórah Neirynck

Praktisch

Wanneer

9 tweewekelijkse lessen van 3u op donderdagavond van 19u tot 22.

Data: 11/1, 25/1, 8/2, 22/2, 7/3, 21/3, 4/4, 18/4 en 2/5.

Waar

Praktijk Harmony From Within, Baljuwstraat 10, 8970 Reningelst

Investering

De investering voor dit traject bedraagt €397.
Je kunt ook kiezen om in termijnen te betalen, nl. 4 x €100.

Inclusief: water & thee, werkboek, positieve vibes, begeleiding en downloadbare begeleide meditaties zodat je thuis verder kunt oefenen en helen.

Je inschrijving wordt bevestigd na het betalen van een voorschot.

Over mij

Hoi, ik ben Charlotte, medium, healer en intuïtief coach met een passie voor persoonlijke en spirituele groei. Mijn leven werd op zijn kop gezet toen ik de deur naar mediumschap opende en mezelf de toestemming gaf het spirituele pad op te gaan. 

Er was een tijd dat ik hoopte en zo hard wou geloven dat er meer was. Maar m'n zelftwijfel bleef me in de weg zitten. Zelfs na een diepe meditatie waar ik m'n overleden grootouders gevoeld had en een warme liefdevolle vrouwelijke energie die ik niet kon thuiswijzen. Toen ik uit de meditatie kwam deed ik het af als "mijn verbeelding" en heb ik het weggeduwd. 

Tót ik leerde geloven in mezelf en de onvoorwaardelijke steun vanuit het Universum opnieuw kon voelen, zien, ervaren... Dat gun ik jou ook vanuit het diepste van m'n hart. 

Samen met mijn spirituele gidsen Richard & Sarah, is het onze missie om mensen opnieuw te verbinden met hun ziel en spirituele gidsen, zodat ze zich gesteund en geliefd voelen, wetende dat ze er niet alleen voor staan.

FAQ

Wat als mijn omgeving niet in het spirituele gelooft of niet achter me staat?

Jammergenoeg hoor ik vaak dat m'n klanten niet op de steun van hun omgeving kunnen rekenen, waardoor de beslissing om dit traject te volgen nog spannender wordt. Tijdens de sessie kun je connecteren met andere deelnemers en ervaringen uitwisselen of contactgegevens uitwisselen. Het is een veilige omgeving waar je helemaal jezelf mag zijn. 

Jij alleen voelt die innerlijke honger naar meer kennis en spirituele verbinding, waardoor dit een beslissing is die jij voor jezelf mag maken. 

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken?

Naast de wekelijkse sessies is het aangeraden om geregeld een kwartier (zelfs dagelijks indien mogelijk) voor jezelf te nemen en je te richten op de oefeningen of begeleide meditaties.

Wat als ik geen ervaring heb met spiritualiteit, kan ik dan nog steeds deelnemen?

Jazeker, ervaring is geen vereiste. Wat wel belangrijk is, is een open geest en bereidheid om jezelf en je overtuigingen in vraag te stellen.

Kan iedereen deelnemen?

Ik heb 100% commitment nodig van jou. Dat betekent dat je het traject voluit aangaat zodat je er alles uithaalt. Of jij die 100% commitment voelt, dat kan alleen jij voelen. Wees daar eerlijk in en schrijf je enkel in als jij een volle JA voelt.

Indien je in het verleden te maken gehad hebt met psychoses, raad ik ten stelligste af deel te nemen.  

Waar en wanneer kan ik inschrijven?

Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Zit er 1-op-1 begeleiding in dit traject?

In dit traject zit geen 1-op-1 begeleiding inbegrepen. 

Kan ik voor extra 1-op-1 begeleiding bij jou terecht?

Je kunt bij mij ook terecht voor een reading, healing of individuele coachingsessies.


Meer info & inschrijven

Via charlotte@harmonyfromwithin.be of via onderstaand formulier.

0 of 600