Zuivering

Zuivering van gebouwen

Soms gebeurt het dat een ziel na het overlijden blijft hangen. Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn: soms zijn ze in paniek na hun plotse overlijden en kunnen ze het niet aanvaarden of soms zijn ze zo gehecht aan hun aardse bestaan dat ze het niet kunnen loslaten.

Vaak is er helemaal geen kwaad opzet, maar hebben ze gewoon een beetje hulp nodig om helemaal over te gaan.

Hoe weet je dat er negatieve energie aanwezig is?

Wanneer er een entiteit of negatieve energie in je huis hangt, kun je verschillende klachten ervaren. Hieronder enkele voorbeelden: 

 • Onverklaarbare temperatuurschommelingen in bepaalde delen van het huis.
 • Niet-verklaarbare stemmen of geluiden horen, zoals voetstappen of deuren die dichtslaan.
 • Het plotseling bewegen van voorwerpen of meubels.
 • Elektrische storingen en apparaten die onverklaarbaar aan- of uitgaan.
 • Het gevoel hebben dat je wordt bekeken of gevolgd, of het zien van schaduwachtige figuren.
 • Nachtmerries of intense dromen hebben die zich steeds op dezelfde locatie afspelen.
 • Het gevoel hebben dat er iemand anders in huis is, zonder dat er daadwerkelijk iemand aanwezig is.
 • Je voelt je niet thuis in je eigen huis.
 • Huisdieren zijn onrustig.
 • Gespannen bedrukte sfeer en vaker discussies of ruzies.

Na een verhuizing

Verhuizen kan een spannende en uitdagende tijd zijn. Na een verhuizing is het aangewezen het nieuwe huis te laten zuiveren, want vaak hangt de energie van de vorige bewoners er nog waardoor het moeilijk kan zijn om je thuis te voelen. Dankzij een zuivering kun je de oude energie verwijderen en met een schone lei beginnen. Zo creëer je een positieve en frisse sfeer in je nieuwe huis en kun je echt een thuis maken waar je je helemaal op je gemak voelt.

Hoe gaat een zuivering in z’n werk?

Voor de zuivering voel ik eerst aan welke en of er een entiteit aanwezig is. Soms gebeurt het dat er gelijkaardige klachten ervaren worden, maar dat het niet over een entiteit gaat. Het is dan mogelijk dat er restenergie hangt van vorige bewoners bijvoorbeeld. Ik ga na waar er wateraders liggen zodat ik ze kan omleiden.

Na het aanvoelen en omleiden van eventuele wateraders en aardstralen, kunnen we beginnen met de zuivering. Daar leg ik je uit wat we gaan doen en hoe jij daarbij kunt helpen. We zorgen ervoor dat alle negatieve energieën verdwijnen.

Na de zuivering

Na de zuivering voelt je huis over het algemeen lichter, helderder en meer ontspannen aan, alsof je weer kunt ademen. De negatieve energieën die voorheen in de ruimte hingen zijn verwijderd en maken plaats voor positieve energie. De sfeer in huis is veranderd, waarbij het gevoel van spanning, druk of ongemak is verdwenen.

Als bewoner van het huis, kun je ook een verbetering ervaren in je eigen welzijn. Bijvoorbeeld minder vermoeid, meer ontspannen en positiever. De zuivering kan ook leiden tot een betere nachtrust en minder nachtmerries.

Belangrijk om te onthouden is dat het effect van de zuivering soms niet onmiddellijk merkbaar is. Het kan soms 2 weken duren voordat de positieve veranderingen zich volledig manifesteren. Daarom is het goed om na de zuivering alert te blijven op eventuele negatieve energieën en indien nodig me te contacteren voor verdere opvolging.

Investering:

Een zuivering voor een appartement kost €300 en duurt ongeveer 3-4 uur.

Een zuivering voor een huis (met eventueel garage en tuin) kost €450 en duurt ongeveer 3-5 uur.

Voor bedrijven, hoeves, villas, grote huizen, openbare ruimtes… vanaf €600, er wordt een offerte opgemaakt afhankelijk van de te zuiveren oppervlakte.

*Prijzen inclusief verplaatsing 15km van de praktijk in Reningelst, daarbuiten wordt €0,75 per km aangerekend.

Boek een Zuivering

Vraag naar meer info of beschikbare data om een zuivering vast te leggen via onderstaand formulier of mail naar charlotte@harmonyfromwithin.be

0 of 600

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Maandelijkse inspiratie om de leiding en steun rond je te ervaren zodat je meer vertrouwen krijgt in jezelf en het leven.
(Je kunt je op elk moment uitschrijven)

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

  We respecteren je privacy. Op elk moment uitschrijven via de link in de nieuwsbrief.