Mediteren met Orin

Magische meditatie avond met Orin 

Lieve ziel,

Ik nodig je met veel liefde uit voor een bijzondere meditatieavond, waar we samen de diepe wijsheid en liefde van de spirituele gids Orin zullen ervaren.

Deze avond staat in het teken van innerlijke rust, zelfliefde, het versterken van je verbinding met je hogere zelf en in contact komen met je spirituele kant, in een veilige omgeving. Zodat je meer zelfwaarde en vertrouwen ervaart, zowel in jezelf als in het leven.

Wie is Orin?

Orin is een spirituele gids, gechanneld door Sanaya Roman. Hij brengt boodschappen van vreugde, bewustzijn en innerlijke kracht, en helpt ons om diepere verbindingen met onszelf en het universum te ervaren. 

Orins teachings zijn liefdevol, verlichtend en transformerend. Ze richten zich op het verhogen van bewustzijn, het ontwikkelen van innerlijke rust, het ontdekken van je ware zelf en spirituele groei.

Praktisch

  • Waar: Praktijk Harmony From Within, Baljuwstraat 10, 8970 Reningelst (Poperinge)
  • Inclusief: water & thee en begeleiding. Breng zelf een notitieboekje mee (voor flowschrijven).
  • Bijdrage: €27 (cash of Payconiq)
  • Wanneer: van 19u tot 21u
  • Graag inschrijven via charlotte@harmonyfromwithin.be of de online agenda onderaan.
  • De opnames van de mediaties krijg je nadien mee naar huis zodat je ze thuis opnieuw kunt beluisteren en verder kunt verdiepen.

Geplande data en thema's:

Kom binnenkort terug voor nieuwe data.

De magie van samenkomen

Na de meditatie is er tijd en ruimte om te delen en te verwerken wat we gevoeld en ervaren hebben. Een mooie gelegenheid om te delen, van elkaar te leren en te voelen welke magie er kan ontstaan wanneer gelijkgestemde zielen samenkomen.

Het wordt een avond vol inzichten en spiritualiteit.

Ik hoop je te mogen verwelkomen en ik kijk ernaar uit om samen met jou deze prachtige reis te maken en de liefdevolle energie van Orin te ervaren.

Liefs
Charlotte


Inschrijven

Inschrijven voor een meditatie avond kan via onderstaande online agenda of mail naar charlotte@harmonyfromwithin.be

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Maandelijkse inspiratie om de leiding en steun rond je te ervaren zodat je meer vertrouwen krijgt in jezelf en het leven.
(Je kunt je op elk moment uitschrijven)

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

    We respecteren je privacy. Op elk moment uitschrijven via de link in de nieuwsbrief.