Contact met overledenen

Verbinding met je dierbaren in de spirituele wereld

Het verlies van een dierbare kan een diepe leegte achterlaten. Tijdens een consult 'Contact met Overledenen' help ik je om verbinding te maken met de spirituele wereld, zodat je helende boodschappen en geruststelling kunt ontvangen.

Wat je kunt verwachten

Tijdens een sessie openen we samen de deur naar de spirituele wereld. Je geliefden komen naar voren om hun liefde, steun en eventuele boodschappen door te geven. Dit kan je helpen om vrede te vinden en verder te gaan met een gevoel van verbondenheid.

Persoonlijke boodschappen en heling

Elke sessie is uniek en afgestemd op de energie en behoeften van jou en jouw overleden dierbaren die naar voor komen. Je krijgt de kans om vragen te stellen en antwoorden te ontvangen die je verder helpen. Deze boodschappen zijn altijd liefdevol en bedoeld om je te ondersteunen op jouw persoonlijke pad.

Indien je dat wenst, kun je voorwerpen of foto's meebrengen van je overleden dierbare(n).

Investering: een consult 'Contact met overledenen' kost €75 en duurt ongeveer 1u15min. (Cash of Payconiq)

Boek een hier je consult 'Contact met overledenen'

Boek via onderstaand formulier of mail naar charlotte@harmonyfromwithin.be

Disclaimer: Op elk moment beschik je over een vrije wil en kun je een eigen keuze maken, de boodschappen en inzichten dienen enkel als leidraad en maken een momentopname van jouw vibratie op dat moment. Jij kiest op welke manier je de inzichten en informatie wilt gebruiken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Maandelijkse inspiratie om de leiding en steun rond je te ervaren zodat je meer vertrouwen krijgt in jezelf en het leven.
(Je kunt je op elk moment uitschrijven)

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief

    We respecteren je privacy. Op elk moment uitschrijven via de link in de nieuwsbrief.