ONLINE TRAJECT

Verbinden met je gidsen

Geleid en gesteund door het Universum

Hoe mooi is het dat je op elk moment van elke dag beroep kunt doen op de beste coaches ter wereld, nl. het team van spirituele gidsen dat achter jou staat. 

Een heel leger dat onvoorwaardelijk van jou houdt, met het enige doel jou vooruit te helpen in je leven en te helpen groeien.

Zodat je je gesteund en geleid voelt i.p.v. het allemaal op je eentje te moeten uitzoeken,
twijfelend of je wel de juiste richting uitgaat.

Hey mooie ziel

Je voelt je aangetrokken tot het spirituele maar je voelt je alleen op de wereld.
Je voelt veel aan en hoopt dat er meer is,
maar je weet niet hoe of waar te beginnen
en je twijfelt aan jezelf en de tekens die je krijgt.
Je voelt je eenzaam en het lijkt alsof je er helemaal alleen voor staat.
Je voelt je ongeduldig en vraagt je misschien af of het allemaal wel echt is.

Laat me jou de weg tonen..

In dit traject krijg je alle ondersteuning die je nodig hebt om te leren vertrouwen op je intuïtie en om de verbinding te kunnen maken met jouw gidsen.

Na dit traject

 • Heb je ervaren en gevoeld hoe gesteund en geliefd je wel bent. Je voelt je niet meer alleen, maar verbonden en deel van een groter geheel. Alsof een warm knus deken over je gelegd wordt waardoor je je geliefd en beschermd voelt. 
 • Weet je wie jouw gids is en hoe hij/zij met jou communiceert.
 • Durf je te vertrouwen op je eigen intuïtie en de tekens die je krijgt.
 • Voel je minder angst & stress, en meer vertrouwen & innerlijke rust. Je weet met heel je hart dat je geleid bent.
 • Heb je de belemmerende verhalen die je tegenhouden om te vertrouwen en verbinden met je gids in kaart gebracht en los gelaten.
 • Heb je meer inzicht in de levenslessen waar je als ziel voor gekozen hebt en weet je hoe je ze met de liefdevolle begeleiding van je gidsen kunt afwerken. 

Jij wordt krachtiger,

het leven wordt eenvoudiger en lichter

Happy klanten aan het woord

Modules

1

Het begin van een magische reis

Je krijgt de eerste tools om jouw "waarom" helder te krijgen zodat je alles uit dit traject kunt halen en we bepalen jouw startpunt.

2

Een spiritueel wezen met een menselijke ervaring

Krijg inzicht in hoe je als mens in elkaar zit. We bestaan niet alleen uit ons fysieke lichaam, maar ook uit een ziel en energie die ons uniek maakt. Je maakt kennis met je Hogere Zelf waardoor je meer in je vertrouwen zult staan. 

3

Mentale & intuïtieve helderheid

Vaak draaien we onszelf in de soep en weten we niet meer of we wel of niet de steun van het Universum ervaren hebben. Onze innerlijke criticus wil ons kleinhouden om ons te beschermen. In deze module breken we los van de twijfel en laten we blokkades los. 

4

De wereld van gidsen

Wie zijn die gidsen? Hoe communiceren ze? In deze module word je wegwijs gemaakt in de wereld van gidsen en voorbereid op het eerste contact met jouw gids.

5

Eerste contact met je gids

Dit is het! Je hebt ervan gedroomd, ernaar verlangd en nu is het eindelijk zover! In deze module maak je voor de eerste keer bewust contact met jouw gids die je in de komende tijd (maanden, jaren, leven...) zal bijstaan en begeleiden.

6

Je verbinding versterken

Contact maken met je gidsen vraagt doorzetting, geduld en oefening. In deze module krijg je de tools om je verbinding nog sterker en helderder te maken met jouw gids. 

Begeleiding

12 live online sessies

12 online sessies met verdieping, oefenen en ruimte om al je vragen te stellen.

6 Modules

Gestructureerde modules die op elkaar gebouwd zijn.

Medium als persoonlijke coach

Als medium kan ik meevoelen en meekijken met jou. Zowel naar de gidsen die je bijstaan als de blokkades die er zitten. 

Veilige omgeving

Deel je ervaringen en connecteer met andere mooie zielen op hetzelfde pad.

Wanneer

De nieuwe startdatum van het online traject is nog niet gekend. Indien je interesse hebt, zet je dan zeker op de VIP-lijst. Zo wordt je als eerste op de hoogte gebracht van de nieuwe startdatum én zul je kunnen genieten van onweerstaanbare voorwaarden en bonussen

Prijs

De investering voor het traject vind je hieronder met de verschillende formules. VIPs krijgen een speciale VIP-korting én leuke bonussen. Indien je interesse hebt, zet je dan zeker op de VIP-lijst

DIY


€297

De hele cursus op jouw tempo

TRIBE


€697

Verbind met gelijkgestemde zielen

 • Toegang tot de besloten Facebookgroep
 • 2 wekelijkse live Zoomsessies met ruimte voor verdieping en al jouw vragen
 • Opnames van de live Zoomsessies

VIP


€997

Ervaar het live

 • Toegang tot de besloten Facebookgroep
 • 2 wekelijkse live Zoomsessies met ruimte voor verdieping en al jouw vragen
 • Opnames van de live Zoomsessies
 • 2 livedagen op locatie in beperkte groep

Over mij

Hoi, ik ben Charlotte, medium, healer en intuïtief coach met een passie voor persoonlijke en spirituele groei. Mijn leven werd op zijn kop gezet toen ik de deur naar mediumschap opende en mezelf de toestemming gaf het spirituele pad op te gaan. 

Er was een tijd dat ik hoopte en zo hard wou geloven dat er meer was. Maar m'n zelftwijfel bleef me in de weg zitten. Zelfs na een diepe meditatie waar ik m'n overleden grootouders gevoeld had en een warme liefdevolle vrouwelijke energie die ik niet kon thuiswijzen. Toen ik uit de meditatie kwam deed ik het af als "mijn verbeelding" en heb ik het weggeduwd. 

Tót ik leerde geloven in mezelf en de onvoorwaardelijke steun vanuit het Universum opnieuw kon voelen, zien, ervaren... Dat gun ik jou ook vanuit het diepste van m'n hart. 

Samen met mijn spirituel gids Richard & tweelingzus aan de overkant Sarah, is het onze missie om mensen opnieuw te verbinden met hun ziel en spirituele gidsen, zodat ze zich gesteund en geliefd voelen, wetende dat ze er niet alleen voor staan.

FAQ

Zal ik dit wel kunnen?

Ik geloof dat iedereen contact kan maken met hun gidsen, als je maar weet hoe ze communiceren en bereid bent je open te stellen. We mogen niet forceren of ongeduldig zijn. Daarom nemen we uitgebreid te tijd om onze blokkades te onderzoeken en te oefenen met het maken van de verbinding.

Wat als mijn omgeving niet in gidsen gelooft of niet achter me staat?

Jammergenoeg hoor ik vaak dat m'n klanten niet op de steun van hun omgeving kunnen rekenen, waardoor de beslissing om dit traject te volgen nog spannender wordt. Tijdens de sessie kun je connecteren met andere deelnemers en ervaringen uitwisselen of contactgegevens uitwisselen. Het is een veilige omgeving waar je helemaal jezelf mag zijn. 

Jij alleen voelt die innerlijke honger naar meer kennis en spirituele verbinding, waardoor dit een beslissing is die jij voor jezelf mag maken. 

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken?

Naast de wekelijkse sessies is het aangeraden om dagelijks een halfuur voor jezelf te nemen en je te richten op de oefeningen of begeleide meditaties.

Dit is een intensief traject waarbij jij alleen kunt voelen of je in dit moment van je leven bereid bent om deze tijd in jezelf en jouw spirituele groei te investeren. 

Wat als ik geen ervaring heb met spiritualiteit, kan ik dan nog steeds deelnemen?

Jazeker, ervaring is geen vereiste. Wat wel belangrijk is, is een open geest en bereidheid om jezelf en je overtuigingen in vraag te stellen. Daarnaast is het belangrijk dat je bereid bent om gedurende het traject voldoende (een halfuur per dag) tijd in jezelf en je ontwikkeling te investeren.

Is dat niet gevaarlijk?

We gaan geen geesten oproepen, maar laten ontstaan wat er van nature al aanwezig is. Je zult je fijngevoeligheid ontwikkelen zodat je zelf een hogere gids kunt herkennen. Je zult grenzen leren stellen en om bescherming vragen.

Kan iedereen deelnemen?

Ik heb 100% commitment nodig van jou. Dat betekent dat je het traject voluit aangaat zodat je er alles uithaalt. Of jij die 100% commitment voelt, dat kan alleen jij voelen. Wees daar eerlijk in en schrijf je enkel in als jij een volle JA voelt.

Indien je in het verleden te maken gehad hebt met psychoses, raad ik ten stelligste af om deel te nemen.  

Waar en wanneer kan ik inschrijven?

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Je inschrijving wordt bevestigd na het storten van een voorschot.

Zit er 1-op-1 begeleiding in dit traject?

In dit traject zit geen 1-op-1 begeleiding inbegrepen. 

Kan ik voor extra 1-op-1 begeleiding bij jou terecht?

Je kunt bij mij ook terecht voor een reading, chakra healing of individuele coachingsessies.


Schrijf je in op de VIP-lijst

Heb je interesse in het online traject "Verbinden met je gidsen"? Schrijf je dan - geheel vrijblijvend - in voor de VIP-lijst via onderstaand formulier. 

Als VIP wordt je als eerste op de hoogte gebracht van een nieuwe startdatum, nog voordat de deuren open gaan voor het grote publiek. Daarnaast zul je als VIP kunnen inschrijven aan onweerstaanbaarde voorwaarden en exclusieve bonussen.  

VIP-lijst Verbinden met je gidsen

  Hierbij schrijf je je vrijblijvend op de VIP-lijst voor het online traject "Verbinden met je gidsen" en ga je ermee akkoord dat je daarover een mail zal ontvangen. Je kunt je op elk moment uitschrijven.