MEDITATIEBUNDEL

Soulful Silence

Een unieke meditatiebundel voor spirituele avonturiers en oude zielen

Pas in de stilte kunnen we roep van onze ziel horen, wanneer het ego is stilgevallen, wanneer de angst en het gepieker naar de achtergrond verdwijnen. We zijn een spiritueel wezen met een menselijke ervaring, niet beseffende hoe krachtig we echt zijn. Hoe krachtig onze geest en onze gedachten zijn. Geef jezelf toestemming om opnieuw die rust, ontspanning & kracht te ervaren. 

In deze bundel vind je 11 krachtige, helende meditaties die je helpen je innerlijke kracht te ontdekken, diep te ontspannen en je spirituele pad te verrijken.

Wat kun je verwachten?

  • Diepe ontspanning: Herlaad je energie en vind rust.
  • Zelfvertrouwen: Leer vertrouwen in jezelf en het leven.
  • Minder angst & stress: Ervaar innerlijke rust en kalmte.
  • Loslaten van verhalen: Laat oude, pijnlijke verhalen achter je en omarm je kracht.

Jij wordt rustiger,

het leven wordt lichter

Meditaties

11 krachtige, helende, meditaties, innerlijke reizen en visualisaties, zodat je mag ontvangen wat jij in dat moment nodig hebt.

Van slachtoffer naar creator

Neem je kracht en energie terug die je overal in het Universum hebt rondgestrooid. Jij mag jezelf 100% energie gunnen en 100% je kracht terugnemen. In deze meditatie word je begeleid naar een serene plek waar je beperkende overtuigingen loslaat en je ware potentieel ontdekt. Voel de energie van verantwoordelijkheid en kracht je lichaam vullen, terwijl je negatieve gedachten laat wegzweven en plaats maakt voor positieve, ondersteunende overtuigingen.

Word je bewust van je vermogen om positieve veranderingen aan te brengen en handel vanuit kracht en zelfvertrouwen. Ontwaak met een vernieuwd gevoel van vastberadenheid en het innerlijk wéten dat jij de auteur bent van je eigen verhaal.

Verbinden met je Hogere Zelf

Verbind met het stukje van je ziel dat "hierboven" gebleven is en dat helemaal in zijn/haar vertrouwen staat. Geen ego, geen angst, geen gedoe, alleen maar pure onvoorwaardelijke liefde. 

Daal af naar een magische fontein waar je je Hogere Zelf ontmoet. Voel de liefdevolle energieoverdracht die je vult met een diep vertrouwen, innerlijke kalmte en het weten dat je er nooit alleen voor staat, want je wordt altijd gesteund vanuit de spirituele wereld.

Zelfliefde - Je bent het waard

Jij, meer dan wie ook, verdient de liefde en koestering die je zo vrijgevig aan anderen geeft. In deze krachtige meditatie leer je te geloven en voelen met heel je hart en ziel hoe waardevol je bent. Dompel jezelf onder in een diepe staat van zelfliefde en acceptatie.

Verbinden met de aarde en de kosmos

Ervaar een diepe verbinding met zowel de aarde als de kosmos in deze krachtige meditatie. Voel je gesteund en gedragen door de aarde terwijl je de energie van de aarde in je opneemt, en open je vervolgens voor de oneindige wijsheid en energie van het universum. Het grotere geheel waar je altijd deel van uitmaakt.

Deze meditatie brengt harmoniseert jouw energie, zodat je je verbonden voelt met zowel de fysieke wereld als het grotere geheel van het universum. Je bent beschermd en er wordt voor jou gezorgd.

Van controle naar overgave

Ontdek de bevrijdende kracht van overgave in deze meditatie. Leer hoe je de teugels kunt loslaten en vertrouw op de hulp van het universum. Voel de immense energie die vrijkomt wanneer je stopt met alles zelf te willen beheersen en je opent voor de ondersteuning van hogere krachten. Laat de controle los en geef het universum de ruimte en de kans om jou te helpen en bij te staan. Keer terug naar het hier en nu met een vernieuwd gevoel van vertrouwen en innerlijke rust, wetende dat je niet alles alleen hoeft te doen.

Ontvang een heling van de aarde

De aarde neemt onze angsten, pijnen, twijfels, onzekerheden over en transformeert ze. Sta jezelf toe je onder te dompelen in de helende energie van de aarde. Ze is puur, krachtig en liefdevol, klaar om ons te helen en te transformeren.

Vrijheidsvuur

Laat belemmerende overtuigingen los en installeer nieuwe, positieve overtuigingen in je onderbewustzijn met deze krachtige meditatie. Stap uit zelf-sabotage en open jezelf voor het ontvangen van liefde en overvloed. Voel het vrijheidsvuur in je branden, transformeer negatieve gedachten en maak ruimte voor positieve, ondersteunende overtuigingen. Keer terug naar het hier en nu met een vernieuwd gevoel van vrijheid en de bereidheid om alle goede dingen in je leven te verwelkomen.

Vergroot je gun-factor

Hoeveel gun jij jezelf? Vergroot je gun-factor en laat de energie opnieuw vrij stromen in deze transformerende meditatie. Sta jezelf toe om alle geluk, liefde, vrijheid, vriendschap en vreugde te ontvangen die je waard bent. Door jezelf te gunnen wat je echt verdient, creëer je ruimte voor overvloed en positieve energie in je leven.

Krijg een antwoord op je vraag

Stap in het veld van oneindige mogelijkheden waar alle antwoorden en oplossingen al bestaan. In deze innerlijke reis leer je te vertrouwen op de wijsheid van het universum en ontdek je dat de antwoorden die jij nodig hebt, beschikbaar zijn voor jou. Sta jezelf toe om in deze diepe staat van vertrouwen te zakken en voel hoe de juiste oplossingen zich op het juiste moment zullen ontvouwen. Keer terug naar het hier en nu met een gerust hart en het vertrouwen dat alles wat je nodig hebt binnen handbereik is.

Ontvang een kwaliteit

Sta jezelf toe om een zielskwaliteit te ontvangen die je graag wilt versterken in deze innerlijke reis. Of het nu liefde, mededogen, geduld, innerlijke rust of vreugde is, open je hart en stel jezelf open om deze kwaliteit te ontvangen. Voel hoe deze positieve eigenschap je vult en je energie transformeert.

Je levensdoel ontdekken

Ontdek waarom je hier bent en wat jouw unieke levensmissie is in deze diepgaande meditatie. Verken je verleden en verzamel de belangrijke puzzelstukjes die onthullen waarom je als ziel hebt gekozen om hier te zijn. Ontvang inzichten in je levensdoel en begrijp wat je hier te doen hebt. Keer terug naar het hier en nu met een helder gevoel van richting en de overtuiging dat je op het juiste pad bent.

Wat 'Soulful Silence' uniek maakt, is niet alleen de warme begeleiding, maar ook de energieoverdracht waarbij mijn en jouw gidsen je bijstaan. 

Dit maakt elke meditatie een diepe, transformatieve ervaring.

Ervaar een diep vertrouwen in jezelf en het leven, een gevoel van verbondenheid met een groter geheel, en een weten dat je er nooit alleen voor staat

11 krachtige transformerende meditaties t.w.v. €197

voor €27

Ik had weinig ervaring met meditatie en was eerder afwachtend.
De begeleide meditatie van Charlotte was voor mij echter een grote meevaller, ik kon mij blijven focussen en meegaan in de voorgestelde visualisatie.
Haar stem bracht mij naar mijn diepe binnenste en de ontmoeting met mijn Hogere Zelf was onverwacht maar zo deugddoend. Verrassend hoe ik toch in staat ben om dat te ontdekken. Wat een ervaring! Dank je wel.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Te meer: ze is een superlieve dame, empathisch, begripvol, iemand die je weer moed kan geven om verder te gaan.
Dank je wel.

Ingrid

Ondersteuning

Krachtige helende meditaties

11 krachtige meditaties en innerlijke reizen die voor altijd van jou zijn.

Downloadbare audio's

Download de audio's zodat je ze waar en wanneer je wilt kunt beluisteren. 

Jouw eigen tempo

Geen deadlines, geen vrij te houden momenten. Je beluistert de meditaties op jouw tempo.

Wil jij ook meer...

  • Diepe ontspanning: De meditaties helpen je om diepe ontspanning te ervaren, wat leidt tot hernieuwde energie en innerlijke rust.
  • Zelfvertrouwen en innerlijke kracht: Je leert te vertrouwen op jezelf en je innerlijke kracht, wat je helpt om angst en stress te verminderen.
  • Beperkende overtuigingen loslaten: Door middel van helende meditaties kun je oude, pijnlijke verhalen loslaten en ruimte maken voor positieve overtuigingen.
  • Verbinding met je Hogere Zelf en de Kosmos: Deze meditaties versterken je verbinding met je hogere zelf en het universum, waardoor je je nooit alleen voelt en weet dat je altijd gesteund bent.
  • Zelfliefde en acceptatie: Je leert jezelf te koesteren en te accepteren, wat je innerlijke rust en een gevoel van 'de moeite waard' brengt.
  • Transformatie en groei: De bundel helpt je om van slachtoffer naar creator te gaan, je levensdoel te ontdekken en je paranormale gaven te ontwikkelen.

De ervaring van het luisteren naar Charlottes meditaties is alsof je door een warme magische deur loopt. Haar stem is ongelooflijk kalmerend en haar meditaties zijn echt helend. Ze heeft een manier om je veilig en verbonden met jezelf te laten voelen. Ik heb de afgelopen maanden naar haar meditaties geluisterd en het heeft zo'n positieve invloed op mijn leven gehad. Ik raad haar meditaties ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een vredige, mindful manier om de dag te beginnen! Charlottes meditaties zijn gewoon een must-listen. 

Anna C.

Praktisch

Wat is de prijs van 'Soulful Silence'?

De investering bedraagt €37.

Wanneer start het traject?

Je kunt op elk moment starten. 

Moet ik me op specifieke tijdstippen vrijmaken?

Je doorloop dit traject helemaal op jouw tempo en wanneer het jou uitkomt. Geen deadlines of vaste tijdstippen. 

Wanneer krijg ik de meditaties?

Nadat je bent ingeschreven en de betaling gelukt is, ontvang je binnen het kwartier een mail met alle meditaties en innerlijke reizen. Deze kun je downloaden zodat ze voor altijd van jou zijn.

Lieve Charlotte,
Met je meditaties krijg ik zoveel rust. Ze geven me inzichten, klaarheid in situaties.
Hartelijke dank 🥰

Nadia

Over mij

Hoi, ik ben Charlotte, medium, healer en intuïtief coach met een passie voor persoonlijke en spirituele groei. Mijn leven werd op zijn kop gezet toen ik de deur naar mediumschap opende en mezelf de toestemming gaf het spirituele pad op te gaan. 

Er was een tijd dat ik hoopte en zo hard wou geloven dat er meer was. Maar m'n zelftwijfel bleef me in de weg zitten. Zelfs na een diepe meditatie waar ik m'n overleden grootouders gevoeld had en een warme liefdevolle vrouwelijke energie die ik niet kon thuiswijzen. Toen ik uit de meditatie kwam deed ik het af als "mijn verbeelding" en heb ik het weggeduwd. 

Tót ik leerde geloven in mezelf en de onvoorwaardelijke steun vanuit het Universum opnieuw kon voelen, zien, ervaren... Dat gun ik jou ook vanuit het diepste van m'n hart. 

Samen met mijn spirituele gids Richard & ongeboren tweelingzus Sarah, is het onze missie om mensen opnieuw te verbinden met hun ziel en spirituele gidsen, zodat ze zich gesteund en geliefd voelen, wetende dat ze er niet alleen voor staan.

Ik had geen ervaring met meditatie.
Charlotte heeft me hierin stap voor stap geholpen en ondersteund.
Ik was heel onzeker. Intussen er sterker door geworden en brengt rust. Intussen een grote vooruitgang geboekt in het welzijn. Dankzij de goede ondersteuning en veel begrip van Charlotte.
Dit is een aanrader!

Bart

FAQ

Zal ik dit wel kunnen?

Ik geloof dat we allemaal in staat zijn om ons onderbewustzijn te herprogrammeren. Als we maar weten hoe onze geest in elkaar zit en we bereid zijn ons open te stellen. We mogen niet forceren of ongeduldig zijn en mogen onszelf een "leertijd" gunnen.

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken?

Je doet dit traject helemaal op jouw eigen tempo. Het is aangeraden om dagelijks een kwartier voor jezelf te nemen en je te richten op de oefeningen of begeleide meditaties.

Wat als ik geen ervaring heb met spiritualiteit of persoonlijke groei, kan ik dan nog steeds deelnemen?

Jazeker, ervaring is geen vereiste. Wat wel belangrijk is, is een open geest en bereidheid om jezelf en je overtuigingen in vraag te stellen.

Wat als ik tijdens de meditatie geen resultaten voel?

Iedereen ervaart meditatie anders. Het kan even duren voordat je de volledige voordelen merkt, net zoals het even duurt voor je resultaten in de fitness ziet. Onze geest is als een spier die we moeten trainen. Blijf volhouden en je zult positieve veranderingen zien.

Waar en wanneer kan ik inschrijven?

Je kunt op elk moment starten door op de knop hieronder te klikken.

Kan ik de meditaties downloaden en offline beluisteren?

Ja, je kunt alle meditaties downloaden en beluisteren waar en wanneer je maar wilt.

Zit er 1-op-1 begeleiding in dit traject?

In dit traject zit geen 1-op-1 begeleiding inbegrepen. 

Kan ik voor extra 1-op-1 begeleiding bij jou terecht?

Je kunt bij mij ook terecht voor readings of individuele coachingsessies.


Schrijf je in via onderstaande knop

Liefste Charlotte,

Je hebt me life-changing inzichten gegeven. Door jou heb ik geleerd hoe ik in mijn kracht kan staan en hoe ik kan leren vertrouwen op m’n intuïtie.
Je magische stem neemt me telkens mee in je mind-blowing meditaties, waarbij ik al m’n innerlijke kind heb mogen ontmoeten en m’n hogere zelf.
Je bent een warme, pure, prachtige ziel.
Ik ben je zooo dankbaar voor alle waardevolle inzichten die je me gegeven hebt en je liefdevolle ondersteuning.

Veel liefs

Olivia A.