Reading - Kaartlegging

Vind duidelijkheid en vertrouwen

Van tijd tot tijd lopen we allemaal wel eens vast en kunnen we wat hulp gebruiken om de dingen weer helder te zien.

Een reading (al dan niet met kaarten) is een krachtig hulpmiddel om inzicht te krijgen in jezelf en je leven (verleden - heden - toekomst). Het kan je helpen bij beslissingen nemen of duidelijkheid geven over welke richting je uit kan.

Het geeft inzicht in blokkades en levenslessen zodat je weer meer vertrouwen krijgt in jezelf en het leven. Informatie van vorige levens kan naar boven komen als dat relevant is voor de situatie waarin je je bevindt.

Tijdens een reading kunnen verschillende methodes gebruikt worden, van kaartleggen, tot lezen van jouw energie en lezen van foto's of voorwerpen.

Een reading kan een waardevolle gelegenheid zijn om diep in te voelen op wat er echt speelt. Het geeft je de mogelijkheid om te zien welke richting je uit wil. En is een uitnodiging tot zelfreflectie en persoonlijke groei. Je krijgt inzicht in je eigen gedachten en gevoelens over bepaalde onderwerpen of gebeurtenissen in je leven (of vorige levens).

Vorige levens

Tijdens een reading kunnen we bepaalde patronen of blokkades uit vorige levens ontdekken die je huidige leven nog steeds beïnvloeden.

Kennis over onze vorige levens kunnen ons ook inzicht geven in onze huidige relaties en situaties. We kunnen ontdekken dat we in meerdere levens vergelijkbare relaties hebben gehad met bepaalde mensen, of dat bepaalde gebeurtenissen in de loop van de geschiedenis steeds terugkeren. Door deze patronen te herkennen, kunnen we waardevol inzicht krijgen in hoe we met anderen en moeilijke situaties in ons huidige leven omgaan .

Je staat er niet alleen voor

Tijdens een reading voel ik in wie er naast jou staat en wil tonen dat ze er zijn voor jou om je bij te staan. Dit kunnen spirituele gidsen of overleden dierbaren zijn. Ze willen jou laten weten dat ze onvoorwaardelijk van je houden en dat je er niet alleen voor staat. Je bent gesteund op elk moment. Ze willen jou helpen en ondersteunen maar het is aan jou om het toe te laten en om om hulp te durven vragen.

Investering: een reading kost €75 en duurt anderhalf à drie uur.

Boek een Reading

Vraag naar beschikbare data om een reading vast te leggen via onderstaand formulier of mail naar charlotte@harmonyfromwithin.be

0 of 600

Disclaimer: Op elk moment beschik je over een vrije wil en kun je een eigen keuze maken, de kaarten en inzichten dienen enkel als leidraad en maken een momentopname van jouw vibratie op dat moment. Jij kiest op welke manier je de inzichten en informatie wilt gebruiken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Maandelijkse inspiratie met tips & tricks om meer in je kracht te kunnen staan!
(Je kunt je op elk moment uitschrijven)