Mastermind Training – Je wordt wat je denkt

Heb je soms het gevoel dat je leven vastzit en loopt het helemaal niet zoals je gewild had? Je haalt niet meer de voldoening uit je job die je eens had, het lijkt alsof er geen tijd meer overschiet voor jezelf en om tot rust te komen, het komt er precies niet van die fantastische reis te maken waar je altijd van droomde, je relatie loopt misschien niet zoals je zou willen… Kortom, je wil graag het een en ander gaan veranderen in je leven, maar je weet niet hoe eraan te beginnen.

Dan nodig ik je graag uit op deze Mastermind Training!

Samen gaan we 9 weken aan de slag met het boek van Master coach Inge Rock “Je wordt wat je denkt”. We leren inzicht krijgen in hoe de menselijke geest werkt, hoe positief denken je attitude en de wereld rond je kan veranderen. Want wist je dat je dagelijks tussen de 60 000 en 80 000 gedachten hebt? En wat als je je leven kon creëren met die gedachten? Zou je nog ongemerkt een negatieve gedachte laten passeren?

Wat heb je nodig voor deze training
– Notitieboekje en balpen,
– Een goeie portie enthousiasme.

Praktische info
Wanneer: 9 dinsdagavonden (di 4/9, di 11/9, di 18/9, di 25/9, di 2/10, di 9/10, die 16/10, di 23/10 en dinsdag 30/10)
Waar: Coachingspraktijk Harmony From Within, Baljuwstraat 10, 8970 Reningelst.
Investering in jezelf: €99, incl drankjes, positieve vibes en GRATIS boek “Je wordt wat je denkt” van Mastercoach Inge Rock.

Meer info via charlotte@harmonyfromwithin.be, de Facebookpagina of op 0494/59.36.47

Inschrijven kan telefonisch, per mail of een berichtje via de Facebookpagina. De betaling gebeurt per overschrijving of cash tijdens de eerste sessie.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Liefs

Charlotte