Dromen?!

Hoe meer je verliefd wordt op jouw droom, hoe groter de kans dat die werkelijkheid zal worden. Voorwaarde is dat je eerst weet wat je droom is! Waar droom jij van? Wat zou je willen bereiken? Wat zou je willen doen? Welke soort persoon zou je willen zijn?

Hou dat beeld vast en geef er telkens meer details aan. Laat je niet omver blazen door de “hoe”-vraag, begin met de eerste stap en dat is dromen! Want hoe kunnen we zonder te dromen een droom bereiken?

Eens het beeld van onze droom duidelijk en helder wordt, kunnen we de volgende stap zetten naar die droom toe en dat is gelóven dat het mogelijk is!

Door al onze energie en focus te bundelen, zullen we verder gaan op ons pad en uiteindelijk ons doel bereiken. Maar het gebeurt dat we onderweg ontmoedigd raken en opgeven, onze dromen opbergen.

En daar kan ik je bij helpen als coach! Bij elke stap die je zet, sta ik naast je. Ik help je je dromen te definiëren en ik ben er tijdens de moeilijke momenten. Ik vier je successen met je mee en ik leer je opnieuw in jezelf geloven!

Leave a Comment