Individuele coaching

Er worden geen losse sessies gegeven aangezien dit niet werkt. Jouw onderbewustzijn heeft tijd nodig om mee te kunnen met je nieuwe dromen en de nieuwe jij. De trajecten duren minimum drie maanden, zodat we een blijvende verandering teweeg kunnen brengen. Een transformatie!

Deze sessies duren ongeveer 1u15min, waarna je met nieuwe inzichten vertrekt en perfect weet wat je te doen staat tegen de volgende sessie. Het draait immers om de stappen die je zet tussen de sessies door.

Vooraleer we met een traject beginnen, word je uitgenodigd voor een intakegesprek van een uur. Dit is steeds gratis en vrijblijvend.
Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar zodat we weten of jij je goed voelt bij mij als coach en omgekeerd. Dit is essentieel willen we een succesvol coachingtraject realiseren. We kijken of de verwachtingen die je hebt van mij als coach haalbaar zijn en of coaching de beste manier is om jou verder te helpen.

Aan het eind van de intake wordt er beslist of we verdergaan of niet.

Transformatieprogramma

Omdat ik in de praktijk merkte dat individuele coaching alleen en trainingen & workshops alleen niet voldoende waren, heb ik een transformatietraject samengesteld. 
Dit traject is een cocktail van trainingen & workshops waar je essentiële kennis opdoet, en individuele coachingsessies waarin er dieper wordt ingegaan op jouw obstakels en uitdagingen. Zo kun je de kennis die verwerft in de trainingen en workshops ook effectief gaan toepassen in jouw leven. 

Door deze formule bereik je maximaal resultaat.

Klik hier voor meer informatie omtrent het transformatieprogramma "In Mijn Kracht".

 

 

Weet je niet zeker of dit programma bij jou past? Of wat dit traject voor jou kan betekenen?
Klik hieronder om een intakegesprek vast te leggen.

Dit gesprek is gratis en vrijblijvend waar we kijken naar wat je op zoek bent.